Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Eris Drew’in ilk solo kısaçaları çıktı

‘Fluids of Emotion’ isimli çalışma Interdimensional Transmissions’tan çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Şubat 2020
Eris Drew’in ilk solo kısaçaları çıktı

Eris Drew ilk solo kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturdu. ‘Fluids of Emotion’ adlı çalışma Detroit merkezli plak şirketi Interdimensional Transmissions aracılığıyla dijital formatta müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Plak versiyonu ise 14 Şubat itibarıyla sipariş edilebilecek.

Çalışmadaki üç yapım, sanatçının daha önce setlerinde ve prodüksiyonlarında kendisine yön verdiğini açıkladığı ve ‘Motherbeat’ olarak nitelendirdiği “pozitif tanrıça gücü”nün tüm etkisini üzerinde taşıyor.

Sanatçı daha önce Octo Octa ile ortak bir kısaçalar albüme imza atmış, ayrıca Needs Not For Profit plak şirketinin derleme albümüne ‘See You In Snow’ parçasıyla katkı sunmuştu.

‘Fluids of Emotion’, dans pistindeyken o an dans dışında aklınızı meşgul eden her şeyi unutmanızı amaçlayan bir aşk mektubu olarak kendini konumlandırıyor.

Albüme adını veren parça, ‘Transcendental Access Point’ ve ‘So Much Love To Give’ olmak üzere toplam üç yapımdan oluşan çalışmayı aşağıda dinleyebilir, 14 Şubat’tan itibaren plak versiyonunu edinebilirsiniz.

'Elektronik Müzik 101' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...