Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ferhat Albayrak üçüncü “All Night Long” şovu ile 24 Eylül’de İstanbul IF Performance Hall’da

Sanatçının “All Night Long” performans serisinin ilki 2019 yılında gerçekleşmişti

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: OĞULCAN SARICA
  • 22 Eylül 2021
Ferhat Albayrak üçüncü “All Night Long” şovu ile 24 Eylül’de İstanbul IF Performance Hall’da

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye'nin küresel ölçekli ilk techno plak şirketi Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak, 24 Eylül Cuma günü üçüncü “All Night Long” şovu ile İstanbullu müzik tutkunlarının karşısında olacak.

İlki 2019, ikincisi 2020 yılında gerçekleşen ve biletleri önceden tükenen, sanatçının tek başına sahneyi ve geceyi devraldığı serinin geri dönüş etkinliği IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek.

Techno’nun tüm dehlizlerinden esintiler taşıyan setlerini her ay kendi gecelerinde Carl Cox, Christian Smith ve Sam Paganini dahil pek çok önemli figürün katılım sağladığı buluşmalarda müzikseverlerle buluşturan Ferhat Albayrak, sahnede üçüncü kez tek başına ve yeni bir meydan okumanın aktörü olacak.

Sosyal uzaklaşma kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte Nisan 2020’den itibaren Jeton Showcase Online yayınları kapsamında düzenli olarak çevrim içi ortamda dinleyicileriyle bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Albayrak, Jeton Nights etkinliklerini uzun aradan sonra Ağustos ayında Christian Smith’in konuk olduğu buluşmayla yeniden başlatmıştı.

Son dönemde Second State, KD Raw ve Tronic gibi plak şirketleri aracılığıyla yeni çalışmalarını piyasaya çıkarmaya devam eden sanatçı, bu yıl aralarında “Aksak”, “Groove Is The Key”, “Salvation”, “Lonely Planet” ve “Abdominal Study”nin de olduğu yeni projeleriyle beğeni toplamaya devam etti. Albayrak son olarak Tronic plak şirketinin “Rockets // Launch” derleme albüm serisinin 12’nci kürasyonunda “Magnetic Field” isimli solo çalışmasıyla yer aldı.

Ferhat Albayrak’ın 24 Eylül Cuma günü gerçekleşecek “All Night Long” performansıyla ilgili detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilir, sanatçının “Magnetic Field” adlı yeni müzik çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

FERHAT ALBAYRAK - ALL NIGHT LONG | IF PERFORMANCE HALL BEŞİKTAŞ, 24 EYLÜL 2021

Ferhat Albayrak'ın “Magnetic Field” isimli yeni müzik çalışmasını dinleyin!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...