Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Fred Lenix dört parçadan oluşan kısaçalar yayımladı: ‘Somewhere’

Fred Lenix 18-19 Eylül’de düzenlenecek Sonance Festival’in ikinci gününde sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Eylül 2021
Fred Lenix dört parçadan oluşan kısaçalar yayımladı: ‘Somewhere’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Türkiye'de sürdüren Brezilya asıllı DJ/prodüktör Fred Lenix, dört yeni parçadan oluşan “Somewhere” isimli kısaçalar albüm çıkardı.

2019 yılında Maceo Plex'in plak şirketi Ellum Audio'dan çıkardığı çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekmeye başlayan sanatçı, kısa zamanda Maceo Plex'in yanı sıra Odd Oswald, Wehbba, Rodriguez Jr, Furcoat ve Stephan Barnem gibi birçok isimden destek almaya başlayarak 2020 sonbaharında "Quantum Mechanics" kısaçalarıyla beğeni topladı. Fred Lenix, bu yıl ayrıca “Ellum Sampler Volume 1” derlemesinde yer alan “Slave Machine” parçasıyla adından söz ettirmeye devam etmişti.

Sanatçının yeni çalışması “Somewhere”, kısaçalara ismini veren parçanın yanı sıra “Clara”, “Void” ve “M81” adlı üç yapım daha içeriyor. Çalışma, Fred Lenix’in Adam Beyer tarafından kurulan Stockholm merkezli plak şirketi Truesoul'dan çıkan ilk prodüksiyonu.

Fred Lenix’i 18-19 Eylül’de Ankara’da düzenlenecek Sonance Festival’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, sanatçının yeni kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

FRED LENIX'İN DE YER ALDIĞI SONANCE FESTIVAL 2021'LE İLGİLİ TÜM DETAYLAR VE BİLETLER İÇİN TIKLAYIN!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...