Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

FRNDzz Academy’nin 7. müzik yarışmasına başvurular devam ediyor

Yarışmaya DJ set ya da parça ile 29 Aralık Cuma gün bitimine kadar başvurabilirsiniz

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Aralık 2023
FRNDzz Academy’nin 7. müzik yarışmasına başvurular devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2015 yılında aldıkları DJ kursu sayesinde yolları İlker Aksungar ile kesişen bir grup DJ adayının, güçlü arkadaşlıklarını üstün organizasyon yetenekleri ile birleştirerek kurduğu müzik oluşumu FRNDzz, 7'nci kez bir müzik yarışması düzenliyor.

FRNDzz Academy 2024’e katılmak isteyenler, hazırladıkları DJ set veya prodüksiyonu, 29 Aralık Cuma gün bitimine kadar frndzzacademy.com sitesindeki başvuru formu aracılığıyla göndererek yarışmaya katılım gösterebilecek.

Elektronik müziğin her tarzına açık olan yarışmaya gönderilecek DJ setleri ve prodüksiyonlar, jüri üyeleri Atacan Şafak, Erkan Adlin, İlker Aksungar, İskender Karfakis, Onur Ateş ve Sinem Vural tarafından değerlendirilecek. Her iki kategorinin kazananları, 26 Ocak Cuma duyurulacak.

Kazananlar, FRNDzz’e katılma, podcast serisinde, etkinliklerde ve radyo programında çalma şansının yanı sıra, ev stüdyosu kurulumlarını destekleyecek aşağıda detaylarını görebileceğiniz çeşitli yazılım ve donanım ürünlerinin sahibi olacak.

Siz de müziğinizi geniş kitlelere duyurabilmek istiyorsanız, 29 Aralık Cuma gün bitimine kadar frndzzacademy.com üzerinden başvurunuzu yapmayı unutmayın.

Katılım koşulları ve detaylı bilgi için: frndzzacademy.com

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...