Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Olympe ‘en uzun gece’ 21 Aralık’ta Zorlu PSM’de

Raven Projekt sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte güzel müziğin yanında kuzey ışıklarını andıran projeksiyonlar, lazerler ve LED ekran kreatifleri ile görsel bir şölen katılımcıları bekliyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RACHEL MARGARETHA ECCLESTONE
  • 15 Aralık 2023
Olympe ‘en uzun gece’ 21 Aralık’ta Zorlu PSM’de

İtalyan DJ/prodüktör Olympe, yılın en uzun gecesi 21 Aralık’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahne alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Afterlife’tan çıkan etkileyici bir müzik projesinin parçası olma heyecanını yaşayan Olympe’nin konuk olacağı etkinlik, Raven Projekt sunumuyla %100 Studio’da gerçekleşecek.

‘The Dreamers’ adlı yapımda Hunter/Game ve Øostil gibi isimlerle yaratıcı gücünü birleştiren Olympe, deep tech, indie dance ve melodik techno’dan ilham aldığı müzik yolculuğuna 2022’de Afterlife’ın ‘Unity’ derlemesinde yer alan ‘In The Darkness’ parçası ile hızlı bir giriş yapmıştı.

Sanatçının en uzun gecedeki İstanbul şovunda katılımcıları güzel müziğin yanı sıra kuzey ışıklarını andıran projeksiyonlar, lazerler ve LED ekran kreatifleri ile görsel bir şölen bekliyor.

Sanatçının en yeni müzik projesi olan ve Afterlife'ın ‘Realm of Consciousness’ derleme serisinin son kürasyonunda yer alan ‘The Dreamers’ı aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

RAVEN PROJEKT PRESENTS: OLYMPE | ZORLU PSM %100 STUDIO, 21 ARALIK 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...