Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Future Forward Media sanatçıları DJ miksleriyle Apple Music’te

Future Forward Media sanatçılarının yanı sıra konuk DJ'lerden miksler düzenli aralıklarla Apple Music kullanıcılarıyla buluşuyor... Serideki ilk miks Triart'tan!

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Ağustos 2022
Future Forward Media sanatçıları DJ miksleriyle Apple Music’te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kreatif medya kolektifi Future Forward Media, bünyesindeki sanatçılar başta olmak üzere çeşitli konuk DJ'lerin mikslerini Apple Music kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Sahip olduğu farklı müzik türlerine hitap eden plak şirketlerinin yanı sıra etkinlik organizasyonu, müzik prodüksiyonu ve DJ’lik eğitimi, medya, kreatif ajans ve sanatçı temsilciliği yapılanmalarıyla elektronik müzik, kulüp ve DJ’lik kültürünü çevreleyen farklı çalışma alanlarındaki faaliyetleriyle son yılların dinamik oluşumlarından biri olarak öne çıkan Future Forward Media, Apple Music'teki ilk DJ miksi paylaştı.

Bünyesinde Triart, Minstrel, Hard Reset, KRCL, Onur Ates, Ege Sağlam, CEAUS, Cloud 18, widerberg, Ali Bakgör ve Mertens gibi DJ, prodüktör ve canlı performans sanatçılarını barındıran FFM ekibi, yeni miks kürasyonunda yine birbirinden farklı tarzlara hitap eden konuk DJ’lerin setlerine de yer verecek. DJ setler, düzenli aralıklarla Apple Music kullanıcılarıyla buluşacak.

Future Forward Media, bünyesindeki plak şirketlerinde şimdiye kadar aralarında Karakter, Batıkan Abız, Ugur Project, Turker, Çağan Tunalı, Erdem Tunalı, Kuvoka, Pina Tesla, Pleizel, Sercan Yanbay, Wolfson, Sezer Uysal, VIIA, Moziz, Procombo, Zafer Atabey ve Evren Ulusoy'un da olduğu pek çok prodüktörün müzik çalışmalarına yer vermişti.

Serideki ilk miks, Triart üçlüsünden geldi. Aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...