Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Charlotte de Witte’nin plak şirketi KNTXT Apple Music ile iş birliğine gitti

İş birliği kapsamında özel residency programları, canlı yayınlar, radyo yayınları ve konuk DJ’lerin setleri KNTXT’e özel oluşturulan sayfada yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2021
Charlotte de Witte’nin plak şirketi KNTXT Apple Music ile iş birliğine gitti

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Charlotte de Witte’nin 2019 yılında hayata geçirdiği plak şirketi KNTXT ve Apple Music içerik iş birliği üzerine bir anlaşma yaptı. Söz konusu iş birliğiyle birlikte plak şirketine özel olarak hazırlanan sayfa içinde KNTXT’teki en güncel gelişmeler farklı içerik kırılımları ile sanatçının ve plak şirketinin takipçilerine sunulacak.

KNTXT Residency programında plak şirketinin başındaki isim Charlotte de Witte aylık setleri ile yer alacak. KNTXT Live serisinde ise plak şirketinin konsept gecelerinde kaydedilen farklı DJ’lere ait setler öne çıkacak. KNTXT Radio bölümü ise yine de Witte’nin kürasyonuyla belirlenen çeşitli DJ’lerin katılımına ev sahipliği yapacak.

Plak şirketinin Apple Music’teki takipçileri ayrıca, KNTXT x New Form bölümünde Charlotte de Witte’nin ikonik New Form Livestream setlerini tekrar dinleme fırsatı elde edecek. Yakında aktifleşmesi beklenen KNTXT Active ile ilgili de detayların önümüzdeki dönemde paylaşılması bekleniyor.

KNTXT Radio’ya ilk etapta aralarında ANNA, Pär Grindvik, Chris Liebing, Shlomi Aber, Jon Hester, Amotik ve 747’nin de olduğu çeşitli sanatçıların miksleri yüklendi. De Witte setlerinin yer aldığı KNTXT x New Form miksleri arasında da sanatçının Rave On Time, Formula ve Return To Nowhere setleri şimdiden dinleyicileriyle paylaşıldı.

Charlotte de Witte, KNTXT evrenindeki özel içeriklere ve yeni gelişmelere tek noktadan erişim sağlaması yönünden önem taşıyan iş birliğiyle ilgili olarak, “Geçmişte podcast ve radyo yayıncılığı üzerine oldukça fazla tecrübem oldu ve bu yapmaktan her zaman keyif aldığım bir şeydi. Yalnızca peak time kulüp müzikleri değil, techno’nun ve elektronik müziğin farklı taraflarını da göstermeme olanak tanıması, yeraltı müziğinin derin yelpazesindeki geniş seçenekleri sunması bakımından önemli. Apple Music’teki KNTXT kanalı benim tüm müzik koleksiyonumun bir arada toplandığı bir yer. Bu projeye başlamış olmaktan dolayı mutluyum ve bu yolculukta bize katılmanızı çok isterim” ifadelerini kullandı.

KNTXT’in Apple Music sayfasına bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...