Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Gerd Janson ve Kollektiv Turmstrasse 29 Eylül'de Zorlu PSM'de

PSM Loves2Dance etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek buluşmanın açılış seti Marc Gonen'den gelecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Eylül 2023
Gerd Janson ve Kollektiv Turmstrasse 29 Eylül'de Zorlu PSM'de

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Almanya’nın önde gelen DJ/prodüktörlerinden Gerd Janson ve Kollektiv Turmstrasse, 29 Eylül Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin PSM Loves2Dance etkinlikleri kapsamında Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Sven Väth’in 1990’lı yıllarda çıkan kaset çalışmasını edinmesiyle techno’yla ilk kez tanışan Gerd Janson, Almanya’da birçok kulübün atmosferini soluduktan sonra dans müziğine büyük sevgi beslemeye başladı. Techno ve house başta olmak üzere pek çok türden keyif almaya başlayan sanatçının profesyonel kariyeri 2000’li yıllardan itibaren şekillendi. Kendisi gibi DJ olan arkadaşı Thomas Hammann ile birlikte 2000 yılında Frankfurt’taki Robert Johnson kulübünde resident DJ oldu. 2002 yılına gelindiğinde Thorsten Scheu ile birlikte house türünün göz önündeki plak şirketlerinden biri olan Running Back’i kuran Gerd Janson, son olarak bu yaz Mind Enterprises'a ait "Find You" parçasına yaptığı remiksle beğeni toplamıştı.

Derin ve atmosferik sesleri, hipnotik ritimleri ve özgün prodüksiyonlarıyla bildiğimiz, Almanya'nın yetiştirdiği bir diğer önemli isim Kollektiv Turmstrasse ise elektronik müziğe sinematik yaklaşımımı sergilediği ve Diynamic, Connaisseur ve kendi Musik Gewinnt Freunde etiketi üzerinden çıkan birçok yapımla büyük kitlelerden övgü toplamış bir sanatçı. İlk albümü "Rebellion der Träumer", dans pistinin ötesinde bir başarı gösterdi. Yoğun bir remiks programına da kariyeri boyunca sahip olan Kollektiv Turmstrasse, Cocoon, Get Physical, Soma, Poker Flat, Defected, Systematic ve Traum gibi plak şirketlerinden çıkan projeleriyle etki alanını genişletti ve her setinde dinleyicileri etkileyici bir yolculuğa çıkarmayı başarıyor. Sanatçı, geçen yılın dikkat çeken kısaçalar projelerinden biri olan "YAP" isimli çalışmada yer alan parçalarının remikslerini bu sene müzikseverlerle buluşturmaya başladı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin PSM Loves2Dance etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek etkinlikte sahne alacak bir diğer isim ise Marc Gonen. Sanatçı, bu yaz iki parçadan oluşan "Hello & Goodbye" kısaçalarını dinleyicileriyle buluşturmuştu.

PSM Loves2Dance'in 29 Eylül buluşmasının biletlerine buradan ulaşabilir, sanatçıların öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

PSM LOVES2DANCE: GERD JANSON + KOLLEKTIV TURMSTRASSE + MARC GONEN | ZORLU PSM %100 STUDIO, 29 EYLÜL 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...