Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Gesaffelstein ‘ICIA’ ile geri döndü

Fransız prodüktör 2019’dan beri ilk defa yeni müzik çalışmasıyla dinleyicilerinin karşısında

  • SU ODABAŞ
  • 5 Haziran 2021
Gesaffelstein ‘ICIA’ ile geri döndü

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mike Lévy olarak da bilinen Fransız elektronik müzik vizyoneri Gesaffelstein, var olan sonik imzasının dışına çıktığı eşsiz bir parça yayımladı. 2019’dan bu yana müzikseverlerin merakla beklediği “ICIA” isimli yeni tekli, Zone Records üzerinden çıktı.

Tehditkar synth’leri ve yankılanan baslarıyla hipnotik bir etki yaratan çalışma, dinleyenleri harekete geçirici bir tech house parçası. Ciddi ölçüde tizleştirilmiş ve filtrelenmiş vokal sample’lar, bir çağrı-cevap yapısı oluşturarak bağlanma ve soyutlanma kavramları arasında gidip geliyor. “ICIA”, parçanın sözlerinin (“I’m connected”, “I’m alone”) baş harflerinin kısaltmasından oluşuyor. Kaygılandırıcı akort yürüyüşleri ve aldatıcı bas dizilimiyle “ICIA”, parlak hisler ile kasvetli ve düşündürücü bir atmosferi bir araya getiren bir elektro maceraya dönüşüyor.

Gesaffelstein, Mayıs ortasında yeni parçasıyla ilgili ipucu veren bir paylaşımda bulunarak sosyal medyadaki uzun sessizliğini bozmuştu. Çalışma, Gesaffelstein’ın en eski eserlerinin bazılarının da kataloglarında yer aldığı Fransız plak şirketi Zone'un 16 parçalık derlemesi “Interzone” isimli derlemesi içinde yayımlandı.

Gesaffelstein’ın “ICIA” isimli yeni parçasını aşağıda dinleyebilir, içinde bulunduğu derleme albümün tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Su Odabaş'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...