Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

GHEIST ilk albüm çalışmasını yayımladı: ‘Zukunft’

Berlinli grubun ilk albümünde 11 parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2021
GHEIST ilk albüm çalışmasını yayımladı: ‘Zukunft’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Berlin merkezli olarak sürdüren elektronik müzik grubu GHEIST, ilk albüm çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sundu.

Piyano, davul, marimba ve gitar gibi enstrüman kullanımı ile vokal seslendirme gibi çeşitli becerilere sahip olan ve klasik müzik geçmişi bulunan grup üyelerinden kurulu GHEIST, özellikle 2019’da Diynamic’ten çıkan “Arrival” ve Watergate Records’dan çıkan ve yeni çıkan albümleriyle aynı adı taşıyan “Zukunft” kısaçalar albümleriyle kariyerlerinde yükselişe geçti. Prodüksiyonlarında derin, melodik ve melankolik ses dokularını öne çıkaran grup, şovlarında tamamen canlı performans odaklı ilerleyebildiği gibi aynı zamanda hibrit DJ setleriyle de dikkat uyandırmayı başarıyor. GHEIST, 2018 yılının ortalarında kendi plak şirketi Radau Music’i kurdu. Grubun ilk albüm çalışması yine bu plak şirketi aracılığıyla dijital platformlardaki yerini aldı.

11 parça içeren albümdeki dikkat çekici parçalardan biri olan “Egos” için Londralı yönetmen Taha İsmael imzasıyla bir video hazırlandı.

Albümdeki tüm yapımları ve “Egos” parçası için hazırlanan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...