Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Joseph Capriati 4 Aralık’ta The Falls sunumuyla VW Arena sahnesinde

İstanbul merkezli yepyeni oluşum The Falls’un ilk etkinliğinde ayrıca Ugur Project ve Alan Cutt da sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Eylül 2021
Joseph Capriati 4 Aralık’ta The Falls sunumuyla VW Arena sahnesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Techno dünyasının küresel ölçekte en çok aranan DJ ve prodüktörlerinden biri olan Joseph Capriati, kaliteden ödün vermeyen, duygusal ama enerji seviyesinin hiç düşmediği performansıyla 4 Aralık Cumartesi gecesi Volkswagen Arena’da Türkiye’deki ilk solo şovuna imza atacak.

İtalya’nın üçüncü büyük kenti Napoli’nin küresel müzik piyasayasına kazandırdığı en gözde yeteneklerden biri olan, kurucusu olduğu Redimension Music ile dans müziğinin gelişim yolculuğunda söz sahibi figürlerden biri haline gelen ve yüksek konsantrasyonunun yanında yüzünden hiç eksik etmediği gülümsemesini karizmatik kişiliğinin bir parçası haline getiren Capriati; Time Warp, Awakenings, Tomorrowland ve Ultra gibi festivallerde Carl Cox, Adam Beyer, Seth Troxler ve Jamie Jones gibi isimlerle gerçekleştirdiği b2b şovlarıyla göz doldurdu. 2017 yılında Miami’deki bir kulüpte aralıksız süren 25 saatlik performansıyla dünyanın en uzun süre DJ set çalan sayılı isimlerinden biri olarak tarihe geçti.

The Falls sunumuyla 4 Aralık Cumartesi gecesi düzenlenecek etkinlikte Volkswagen Arena’nın büyülü atmosferini performanslarıyla canlı tutacak diğer DJ’ler ise çok sayıda üst düzey etkinlikte dünyanın hatırı sayılır sanatçılarıyla aynı sahneyi paylaşma fırsatı elde eden Ugur Project ve Alan Cutt olacak.

Buluşma, kurucuları arasında Ugur Project ve Alan Cutt'ın olduğu, sektörün taze kanı denebilecek genç oluşum The Falls'un ilk etkinliği olması bakımından ve Joseph Capriati'nin Türkiye’deki ilk solo performansı olması bakımından önem taşıyor.

Etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

THE FALLS PRESENTS: JOSEPH CAPRIATI | VW ARENA - İSTANBUL, 4 ARALIK 2021

Joseph Capriati'nin bu yıl İtalya'da Mixmag ve Beatport iş birliğiyle kaydedilen özel performansını izleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...