Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sıkı sıkıya bağlı dinleyici kitlesine mi ihtiyacınız var? UMEK yapmanız gerekenleri anlatıyor

UMEK, 25 Kasım’da Viberate iş birliğiyle katılacağı webinar’da sanatçılar ve plak şirketleri için analitik veri incelemesinin önemini anlatacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Kasım 2021
Sıkı sıkıya bağlı dinleyici kitlesine mi ihtiyacınız var? UMEK yapmanız gerekenleri anlatıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Veri analiz platformu Viberate, 25 Kasım’da techno sanatçısı UMEK’in konuşmacı olarak katılacağı bir webinar düzenliyor.

Gerek müzisyenlerin gerekse plak şirketlerinin takipçi etkileşimlerini nasıl ileriye taşıyabilecekleriyle ilgili ipuçlarının paylaşılacağı webinar, katılımcıların analitik verileri en doğru ve en pratik biçimde yorumlama becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Verilerin önemi ile ilgili açıklamalarda bulunan UMEK, şu ifadeleri kullanarak konunun önemine dikkat çekti: “Profesyonel hayatımın başından beri dinleyicilerimle daha yakın bağlar inşa etmek için verilerden yararlanıyorum ve bu konudaki bilgilerimi yeni jenerasyonla paylaşmak istiyorum. Doğru bilgilere sahip olan herkesin büyük plak şirketleriyle çalışmasalar ve yüksek bütçelere sahip olmasalar bile büyük başarı yakalama şanslarının her zaman var olduğuna inanıyorum.”

25 Kasım’da Türkiye saatiyle 20:30’da başlayacak webinar'a katılım ücretsiz. Ancak 500 kişiyle sınırlı olduğu için zaman kaybetmeden kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Webinar’da ayrıca müzik endüstrisinde kitle stratejileri konusunda uzman bir isim olan ve EMI, Katy Perry, Snoop Dogg ve Pink Floyd gibi dev isim ve şirketlerle çalışma olacağı yakalamış olan stratejist David Boyle ile Viberate platformunun kurucu ortaklarından, endüstride sanatçı menajerliği alanında 20 yıldan fazla tecrübeye sahip Vasja Veber de yer alacak.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...