Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Gözde Fırtına yeni teklisinde aşkın sesini müzikseverlere sunuyor

Gözde Fırtına’nın yeni teklisi ‘Sound of Love’ tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ABDULLAH OKUR
  • 28 Mayıs 2024
Gözde Fırtına yeni teklisinde aşkın sesini müzikseverlere sunuyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Gözde Fırtına, yeni teklisi ‘Sound of Love’ı çıkardı.

Müzikle olan ilişkisi 90'lı yılların başlarına uzanan Gözde Fırtına, 2009 yılından beri dinleyicisi olduğu elektronik müzik dünyasındaki deneyimlerini, 2021 yılından itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli kentlerinde sergilediği sahne performanslarıyla dinleyicilerin beğenisine sunmaya başladı.

Setlerinde oluşturduğu hikâyelerle elektronik müzik dinleyicilerinin hızla beğenisini kazanan sanatçı, Kadebostany, Lui, Undercatt, Stereo Express, Øostil, Henri Bergmann, Enai, Adam Sellouk ve Kinky Sound, Elif, BeeGee, Gaia Ekho, Lunar Plane, People Like Us gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı.

Sahnede kendi ürettiği parçaları dinleyicilerle buluşma arzusuyla kariyerinin ikinci yılında ‘Magician’ adlı ilk kısaçalarını yayımlayan Gözde Fırtına, kısaçalara ismini veren parça ile birlikte ‘New Moon’ ve ‘Full Moon’ adlı yapımları da içeren üç parçalık bu projesini Midnight Jams Records’dan çıkarmıştı.

Geçtiğimiz iki sezonda Miami, Las Vegas ve İbıza gibi gözde eğlence merkezlerinde düzenlenen özel partilerde sahne alan başarılı isim, Türkiye’de ise yine çeşitli özel partilerin yanı sıra Bonjuk Bay, Icon Beach, Illusion Event Hall gibi önemli buluşma noktalarında performans sergiledi.

Afro house, house ve indie soundlarının yanı sıra zaman zaman dinleyicilerini d&b, UK bass ve minimal deep tech tarzlarında da şaşırtmayı ihmal etmeyen Gözde Fırtına, her setin ve her parçanın ayrı bir hikâyesi olduğunu vurgulayarak bu süreçte gidilecek yere varmanın değil, yolculuğun kendisinin çok daha keyifli olduğunun altını çiziyor.

Sanatçının yeni teklisi ‘Sound of Love’, Cafe De Anatolia etiketiyle tüm dijital platformlarda.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...