Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland bu yılki festivali için DJ slotu hediye eden yarışma başlattı

Başvuru için son gün 20 Haziran

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mayıs 2024
Tomorrowland bu yılki festivali için DJ slotu hediye eden yarışma başlattı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tomorrowland, bu yılki edisyonunda performans sergileme fırsatı sunan heyecan verici bir yarışma başlattı.

Festivalin hem yeni başlayan hem de deneyimli DJ ve prodüktörlerin kariyerini ileri taşımak için tasarlanmış özel e-öğrenme platformu Tomorrowland DJ & Producing Academy’nin bir parçası olan yarışmaya katılım göstermek isteyenler, 30 ila 45 dakika arasında, festival yönergelerine uygun herhangi bir türdeki DJ setlerini 20 Haziran’a kadar Tomorrowland ekibine iletebilir. Yarışmaya katılımın ön şartı ise, ücretli üyelik sistemine sahip olan Tomorrowland Academy’ye kayıt olmak.

Başvuranlar arasından seçilecek bir başarılı yarışmacı, 20 Temmuz Cumartesi günü JBL tarafından desteklenen House of Fortune sahnesinde çalma ayrıcalığına sahip olacak.

2024’te 20. yıl dönümünü kutlayan Tomorrowland, sadece büyüleyici bir sanatçı kadroya ev sahipliği yapmakla kalmıyor, aynı zamanda 'LIFE' adında tematik bir yolculuğu da bu yılın teması olarak belirliyor. 2016'nın 'Elixir Of Life' temasının bir öncüsü olarak, festival katılımcılarını kozmik hizalanmalar ve yemyeşil doğayla dolu efsanevi Silvyra dünyasına geri götürüyor. Festival, 19-21 Temmuz ve 26-28 Temmuz tarihleri arasında iki hafta sonu boyunca gerçekleşecek.

Tomorrowland Academy hakkında daha fazla bilgi almak ve setinizi göndermek için Tomorrowland Academy platformunu buradan ziyaret edebilir, ayrıca yeni açıklanan Tomorrowland 2024 line-up'ına buradan göz atabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...