Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

HAAi ‘Rotating In Unison’ parçasının video klibini kendisi yarattı

Video, farklılıkların bir arada yaşamasının önemini vurguluyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ağustos 2020
HAAi ‘Rotating In Unison’ parçasının video klibini kendisi yarattı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

HAAi, Eylül ayında çıkaracağıHead Above The Parakeets” kısaçalarında yer alan “Rotating In Unison” parçası için kendi hazırlayıp düzenlediği video klibi paylaştı.

“Rotating In Unison”, sanatçının yeni kısaçalarındaki en dikkat çeken yapım. Önceki çalışmalarından aşina olduğumuz yüksek enerji, yüksek tempo ve dopdolu bir ses evreni bu çalışmada da kendini hissettiriyor.

Hazırladığı video klip hakkında konuşan sanatçı şu ifadeleri kullandı: “Hem parça hem de video, Güneş etrafında dönen hepimizin tüm farklılıklarıyla bir arada yaşamasının güzelliğinin altını çiziyor. Bu güzelliği ve bunun dingin muhteviyatını sadece birkaç dakikalığına da olsa hatırlamak çok önemli. Yıllar boyunca çeşitli projelerde elimin altında olan görselleri bu video klibe dahil etmek istedim ve bu gerçekten çok keyifliydi. Finn, Alex, Alice ve Immy’ye kendilerini de projeye dahil etmeme izin verdikleri için buradan teşekkürlerimi iletiyorum.”

HAAi ayrıca “Rotating In Unison” için Instagram filtresi oluşturdu. Filtreyi kendi hesabınızda nasıl paylaşacağınızı sanatçının Instagram hesabını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

“Rotating In Unison”ın videosunu aşağıda izleyebilir, sanatçının 11 Eylül’de çıkacak kısaçalarına buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...