Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
VİDEO

HVOB "Aftermovie"

HVOB, son albümleri 'Rocco'nun tanıtım turnesi kapsamında 15 Haziran’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ndeydi

  • VİDEO: OZAN TEZVARAN & ULAŞ ALYEŞİL | FOTOĞRAF: ULAŞ ALYEŞİL
  • 22 Ağustos 2019

'Rocco' adlı 4. stüdyo albümlerini 15 Mart'ta yayımlayan Avusturyalı ikili HVOB, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde Türkiye'deki sevenleriyle buluşarak unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Samimi hikayelerini müzikal becerileri ile birleştiren Anna Müller ve Paul Wallner ikilisi, 2018 sonbaharındaki Avrupa kulüp turunun ardından büyük sahnelere geri dönüş yaparak dünya turnesine başlamış, kabullenişin düzensiz evrelerini melodilere döktükleri yeni albümlerini dünya turnesiyle gezegenin dört bir yanındaki sevenleriyle birlikte kutlamaya koyulmuştu.

Minimalist ve kontrolcü müzikal tavrın ne kadar görkemli olabileceğini bizlere deneyimleten HVOB, 2012 yılında Anna Müller ve Paul Wallner tarafından Viyana’da kuruldu. Alman prodüktör Oliver Koletzki tarafından keşfedilen grup, aynı sene içerisinde ilk kısaçalar albümleri 'Dogs’u yayımladı. Kendi isimlerini taşıyan 'HVOB' ve 'Trialog' albümlerinden sonra 2017 yılında, 'Silk' adlı albümlerinde Grammy ödüllü İngiliz folk-rock grubu Mumford & Sons üyesi Winston Marshall ile beraber çalıştı. 'Silk' turneleri kapsamında dünyayı dolaşırken diğer taraftan Burning Man, Fuji Rock Japan ve Sonar Barcelona gibi önemli festivallerde de yer alan grup 15 Mart 2019’da PIAS Recordings etiketiyle 13 yapımdan oluşan 'Rocco' albümlerini çıkardı.

HVOB'nin son albümleri 'Rocco'nun tanıtım turnesi kapsamında Zorlu PSM & Mixmag Türkiye & Charm Music iş birliği ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşen etkinliğin aftermovie videosunu izleyin!

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...