Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

İlkbaharın son günleri Bodrum’da Majalis Festival coşkusuyla dolup taşacak

KAIRABA Bodrum Imperial Hotel’de düzenlenecek Majalis Festival 27-30 Mayıs tarihleri arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mart 2021
İlkbaharın son günleri Bodrum’da Majalis Festival coşkusuyla dolup taşacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2018 yılından itibaren düzenlediği organizasyonlarıyla Türkiye’deki elektronik müzik ortamının dikkatle takip edilen festivallerinden biri olan Majalis, 27-30 Mayıs 2021 tarihlerinde Bodrum’da yeniden hayat buluyor.

İlkbaharın son günlerinde ve yaz mevsimine merhaba demeye ramak kala üçüncü organizasyonuna imza atacak olan Majalis Festival, Ege ve Akdeniz’in buluştuğu eşsiz güzelliğiyle bildiğimiz Bodrum’da müzikseverleri ağırlayacak.

KAIRABA Bodrum Imperial Hotel’de düzenlenecek Majalis Festival 2021, Türkiye’deki elektronik müzikseverleri bir araya getirmek için yola çıkan ve organizasyon alanında ülkenin en köklü ekiplerini bir araya getiren özelliğiyle dikkat çekiyor.

Bir yıllık aranın ardından festival coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için heyecanlı bir geri sayım başlatan Majalis, 2018 ve 2019 yılında ODTÜ Vişnelik’te Kadebostany, Stavroz, Mahmut Orhan ve Wolfson’un aralarında olduğu birçok yerli ve yabancı sanatçıyı sahnesinde ağırlamıştı.

Müzikseverlerin Bodrum’un cennet köşelerinden birinde her şey dahil tatil olanağına da sahip olacağı Majalis Festival 2021'de sahne alacak sanatçılar ve biletlerle ilgili ayrıntıların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Heyecanlı bekleyiş sürerken, Majalis’in 2019’daki son buluşmasının after videosunu aşağıda izleyebilir, festivalle ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...