Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

IndieCity festivalinin yedinci organizasyonu için hazırlıklar tamam

Festival, İstanbul'un çeşitli noktalarında 8-9-10 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Ekim 2019
IndieCity festivalinin yedinci organizasyonu için hazırlıklar tamam

İstanbul merkezli plak şirketi Partapart’ın 2012 yılından bu yana gerçekleştirdiği, yerli ve yabancı pek çok sanatçıya sahnesinde yer verdiği IndieCity festivalinin yedinci organizasyonu 8-10 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki farklı noktalarında gerçekleşecek.

German Legend sunumuyla yedinci versiyonu hayat bulacak olan festival, dünyanın dört bir yanından etkileyici performanslarıyla öne çıkan sanatçıları yerli sahnenin yetenekli isimleri ile bir araya getirecek. Farklı müzik türlerini aynı çatı altında buluşturan IndieCity VII, 8 Kasım Cuma gecesi Babylon'da açılışını yapacak. Barcelona merkezli Hivern Discs’in kurucusu, elektronik müzik sahnesinin en saygı duyulan isimlerinden John Talabot ve Ninja Tune’dan yayımladığı albümü ile dikkatleri üzerine çeken Lamusa II’nin müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacağı gece yerli sahneden Nova Persona’nın performansıyla başlayacak.

9 Kasım Cumartesi günü Anadolu yakasına taşınan festival programı, son dönemin ses getiren isimlerinden Die Wilde Jagd’ın post krautrock ve psikedelik temelli canlı performansıyla, hafızalarda iz bırakacak olan yeni mekânında OttoModa'da devam edecek. Ademán’ın DJ Seti ile başlayacak gece, Mind Shifter'ın izleyicileri zamanın içinde çeşitli salınımlara davet ettiği performansıyla sürecek. Die Wilde Jagd'ın ardından Aunt Zero'nun canlı performansı ile buluşacak olan müzikseverler, yerel elektronik müzik sahnesinin tanıdık isimlerinden Heavie'yi dinleme fırsatı elde edecek.

Festivalin kapanış etkinliği, Kırım Anglikan Kilisesi’nin büyüleyici atmosferini ele geçirecek olan ambient tınıları ile 10 Kasım Pazar günü 16.30 - 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Yunanistan’dan ilk defa ülkemize gelen Serafim Tsotsonis ve Ocean Hope ikilisinin canlı performansları ile 10 Kasım programı kapılarını açacak. Son gün etkinliği, FFRW, Forlorn Hope ve Sumatran Black’in canlı performansları ile tamamlanmış olacak.

IndieCity VII festivalinin biletlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

German Legend Presents: INDIECITY VII - 8 Kasım | Babylon German Legend Presents: INDIECITY VII - 9 Kasım | OttoModa German Legend Presents: INDIECITY VII - 10 Kasım | Kırım Kilisesi

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...