Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Infected Mushroom, 'Head of Nasa' Turu Kapsamında İstanbul'a Geliyor

Infected Mushroom uzun bir aranın ardından 13 Nisan'da İstanbul Life Park’ta

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Nisan 2019
Infected Mushroom, 'Head of Nasa' Turu Kapsamında İstanbul'a Geliyor

1996 yılında Erez Eisen ve Amit Duvdevani ikilisi tarafından İsrail'in Haifa kentinde kurulan, psychedelic trance’ın electro rock ile sentezini 23 yıldır milyonlara ulaştıran efsanevi grup Infected Mushroom, 'Flexanima Lose Yourself' sunumu ile uzun bir aranın ardından Türkiye'deki müzikseverlerle yeniden bir araya geliyor.

Aralarında Ultra, Virgin, OMMIX, Coachella, Burning Man gibi festivaller ile Brezilya Ipanema, Avustralya Metro Club gibi düzenli kulüp etkinlikleriyle her yıl yaklaşık 120 etkinlikte performans gösteren ikili, 12 Aralık 2018'de Monstercat etiketiyle çıkan 'Head of NASA and the 2 Amish Boys' isimli stüdyo albümleriyle büyük etki yaratmış, albümün piyasaya çıkmasını takiben Head of Nasa adı altında dünya turu başlatmıştı.

İkili, tur kapsamında 13 Nisan'da Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İstanbul Life Park'taki etkinlikte Infected Mushroom 22:15 - 00:00 arası kabin başında olacak. Saat 15:00'da start alacak etkinlikte sırasıyla Vahit Avcılar, Pack, Utku Erbay ve Randy Seidman atmosferi Infected Mushroom için hazır hale getiren isimler olacak.

Etkinlik biletleri için burayı tıklayın.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...