Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İngiltere’de mekânlara girişte ‘sağlık pasaportu’ uygulaması üzerine denemeler yapılacak

Londra’daki 100 Club ve Bristol’da bulunan kulüp Exchange’de gelecek ay test etkinlikleri yapılacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Şubat 2021
İngiltere’de mekânlara girişte ‘sağlık pasaportu’ uygulaması üzerine denemeler yapılacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Birleşik Krallık’ta müzik mekânlarına girişte “sağlık pasaportu” uygulamasını test etmek amacıyla Mart ayından itibaren bir dizi deneme etkinliği düzenlenecek.

Canlı müzik sektörünün yeniden faaliyete geçmek için uygun koşulları aradığı dönemde önemli sonuçlar sunması beklenen projedeki etkinlikler Music Venue Trust tarafından organize edilecek ve hükümet birimlerinden alınan resmî izin doğrultusunda gerçekleşecek.

İlk etapta İngiltere’deki iki mekânda yapılacak testler, Londra’daki 100 Club ve Bristol’da bulunan kulüp Exchange’de hayata geçirilecek ve kademe kademe Birleşik Krallık’taki diğer noktalarla devam ettirilecek. Test etkinliklerinde normal kapasitenin %25’i oranında katılımcı içeriye giriş yapacak.

350 kişi kapasiteli 100 Club geçen ay havadaki patojenleri %99.99 oranında temizleyen yeni havalandırma sistemi test etmişti. Ayrıca, sağlık pasaportu projesinin teknik anlamda arkasındaki şirket You Check, antibakteriyel maske ve antibakteriyel ışık konusunda uzman bir şirket ile patojenleri yok edici ultraviyole ışık sistemi üzerinde çalışmalar yürütüyor.

Event Industry News’e açıklamalarda bulunan You Check kurucusu Fred Krefting, ilkbahar ayları boyunca denemelerin süreceğini belirtti.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...