Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Isaac Delusion 'Uplifters' albümüyle Kasım ayını şenlendirecek

Isaac Delusion, 16 Kasım'da Zorlu PSM'deki MIX Festival performanslarından bir hafta önce yeni bir albüm çıkaracak

  • MIX FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: RENE HABERMACHER
  • 19 Ekim 2019
Isaac Delusion 'Uplifters' albümüyle Kasım ayını şenlendirecek

Eklektik elektronik müziğin Fransa'dan dünya sahnesine açılan ikilisi Isaac Delusion, 15-16 Kasım'da Zorlu PSM'de dördüncüsü düzenlenecek MIX Festival'ın ikinci günündeki Türkiye performansları öncesi dinleyicilerini yeni bir albümle buluşturacak.

Toplam sekiz şarkı içeren 'Uplifters' isimli albüm 8 Kasım'da Paris merkezli plak şirketi microqlima etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

2017'deki stüdyo albümleri Rust & Gold ve 2018'de büyük ilgi gören teklileri Couleur menthe à l'eau ile dinleyici kitlelerini dünya çapında genişletme başarısı yakalayan ikili yeni albümlerinden üç şarkıyı albüm öncesi video klipleri ile birlikte paylaşıp ayrı ayrı tekliler halinde piyasaya sürdü.

Albümün ilk paylaşılan teklisi fancy 6 Haziran'da piyasaya sürülmüş ve 5 Eylül'de video klibi yayınlanmıştı. Devamında magicalove, birkaç gün önce de pas l'habitude şarkıları yine video klipler eşliğinde paylaşılmış ve Spotify'da erişilebilir hale gelmişti.

Başarılı ikilinin 'Uplifters' albümü öncesi paylaştığı üç şarkıyı aşağıda dinleyebilir, Isaac Delusion'ı 15-16 Kasım'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek MIX Festival 2019'da dinlemek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

MIX FESTIVAL 2019 | ZORLU PSM, 15-16-KASIM 2019

İkilinin 8 Kasım'da çıkacak albümü 'Uplifters'a fnac.com'da ön sipariş verebilirsiniz.

MIX Festival 2019'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...