Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Worakls, Sónar Atina 2019'da canlı performans sergileyecek

Fransız yetenek ayrıca 15-16 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM'de düzenlenecek MIX Festival sahnesinde olacak

  • MIX FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 11 Ekim 2019
Worakls, Sónar Atina 2019'da canlı performans sergileyecek

15-16 Kasım 2019 tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek MIX Festival'ın konuğu olacak Fransız yetenek Worakls (Kevin Rodrigues), 11-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek Sónar Atina'nın bugünkü ilk gün programında canlı performans sergileyecek. Mart ayında çıkardığı 'Orchestra' albümüyle aynı adı taşıyan dünya turnesine de çıkan sanatçı Atina performansından sonra albüm turnesi kapsamında Cenevre, Zürih, Paris, Lille, Lüksemburg, Lyon ve Toulouse gibi noktaları ziyaret edecek. Sanatçının Ekim sonundaki en yakın tarihli Cenevre ve Zürih şovlarının biletleri şimdiden tükenmiş durumda.

10 parçadan oluşan 'Orchestra' adlı albüm, Rodrigues'in kurucuları arasında olduğu Hungry Music etiketiyle çıkmış, müzikseverlerden olumlu tepkiler alarak Pete Tong, Milk & Sugar, David Gausa gibi isimler tarafından desteklenmişti. Albümdeki 'Cloches' isimli parça, albüm çıkmadan Şubat ayında tekli olarak müzikseverlerle paylaşılmış ve yine Pete Tong başta olmak üzere Fransicso Lozano, Mosimann gibi isimler tarafından desteklenmişti.

Sónar Atina 2019'da Worakls'a eşlik edecek isimler arasında ANNA, Alan Fitzpatrick, Boys Noize, Enrico Sangiuliano, HVOB, HAAi ve Kölsch gibi isimler dikkat çekiyor.

Başarılı sanatçı, MIX Festival'ın 15 Kasım Cuma günkü ilk gün programında Türkiye'deki hayranlarının karşısına çıkacak. Worakls'ı MIX Festival'da dinleme fırsatını kaçırmamak için burayı tıklayın.

MIX FESTIVAL 2019 | ZORLU PSM, 15-16-KASIM 2019

MIX Festival 2019'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...