Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Joachim Pastor'den yeni tekli: 'Goodbyes'

Fransız sanatçı, 15-16 Kasım'da Zorlu PSM'de düzenlenecek MIX Festival kapsamında performans sergileyecek

  • MIX FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: FLORIAN GALLENE
  • 30 Eylül 2019
Joachim Pastor'den yeni tekli: 'Goodbyes'

15-16 Kasım 2019 tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek MIX Festival 2019'un ikinci gününde Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak olan Parisli DJ/prodüktör Joachim Pastor, 4 Ekim'de yepyeni bir tekli yayımlıyor.

4 yaşında müzikle haşır neşir olmaya başlayan, küçük yaşlardan itibaren aldığı konservatuvar eğitimiyle akademik anlamda erken gelişim gösteren Pastor, öğretmenlerinin teşvikiyle ergenlik çağında prodüksiyona başladı. Sébastien Léger mentörlüğünde prodüksiyon becerilerini geliştirme fırsatı yakalayan sanatçı, “Gailo” parçasıyla ünlü techno figürü POPOF tarafından keşfedildi ve “Diform” kısaçaları 2009'da POPOF'un plak şirketinden yayımlandı.

Başta tech house, deep house ve techno türlerindeki geniş bir yelpazeyi temsil eden başarılı çalışmalar ortaya çıkaran Joachim Pastor, 2011'den itibaren ise etkinlik turlarına ivme kazandırarak müziğini dünyanın çeşitli noktalarında dinleyicileriyle paylaşmaya devam etti.

Sanatçı ayrıca, 2014 yılında yakın çalışma arkadaşları ve aynı zamanda MIX Festival 2019'un konukları arasında yer alan N'to ve Worakls ile birlikte Hungry Music'i kurdu.

Başarılı ismin 4 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak "Goodbyes" adlı yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz. Joachim Pastor'ü 16 Kasım'da MIX Festival'da dinlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

MIX FESTIVAL 2019 | ZORLU PSM, 15-16-KASIM 2019

MIX Festival 2019'a özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...