Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İstanbul merkezli Root Radio’dan Filistin'e destek amaçlı ‘Solidarity with Palestine’ festivali

İlk olarak üç gün planlanan festival beş güne uzatıldı

  • DENİZ AGAH
  • 17 Mayıs 2021
İstanbul merkezli Root Radio’dan Filistin'e destek amaçlı ‘Solidarity with Palestine’ festivali

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çok yakın zamanda birinci yayın yılını kutlayan üç dilde birden yayın yapan İstanbul merkezli Root Radio, Filistin’de olanlar hakkında insanları bilinçlendirmek için çevrim içi bir festival başlattı. İlk başta üç gün olarak planlanan festival beş güne uzatıldı. Aynı zamanda Filistin merkezli Radio Al Hara da bu festivale destek vererek iki radyo birden festival boyunca tek yayına geçti.

Festivalin sanatçı kadrosu ise epey geniş: Yükselen dark-disco isimlerden Arabian Panther’den, Boiler Room setleriyle kendilerinden bolca söz ettiren Years of Denial’a, selector olmanın kitabını yeniden yazmış Habibi Funk’a hatta Underground Syria House'a kadar geniş bir uluslararası kadro mevcut. Tabii ki yerel sahne de unutulmamış: Türkiye’de techno denilince akla gelen ilk isimlerden Y.Unan, Pixie sahnesi performansları hakkında kendilerinden bolca bahsettiren Howl, İskeletor gibi isimlerin yanında Türkiye alternatif rap sahnesinden Ağaçkakan gibi isimler de var.

14-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen bu festivale katılmak ise ücretsiz. Tek yapmanız gereken Root Radio ya da Radio Al Hara sitelerine girmek.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Deniz Agah'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...