Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton geceleri uzun aradan sonra Christian Smith ile tekrar başlıyor

14 Ağustos Cumartesi Sumaland’de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ferhat Albayrak ve Kuvoka da sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Ağustos 2021
Jeton geceleri uzun aradan sonra Christian Smith ile tekrar başlıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sonuncusu pandemi başlamadan hemen önce Şubat 2020’de yapılan Jeton Nights etkinlikleri uzun aradan sonra tekrar geri dönüyor.

Jeton geceleri, 14 Ağustos’ta Sumaland Sihirli Orman’da techno dünyasının uluslararası çaptaki öncü isimlerinden biri olan Christian Smith’in konuk olacağı etkinlikle kaldığı yerden devam edecek.

Stockholm’de dünyaya geldikten sonra çocukluk yıllarının önemli bir bölümünü Frankfurt’ta geçiren sanatçı, genç yaşta farklı atmosferleri solumanın yansımalarını müzikal vizyonunun somutlaşma evresinde tecrübe etti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Brezilya’nın Sao Paulo kentine taşınarak buradaki birçok kulüpte çalma şansı elde eden sanatçı, 1997’de ileride techno türünün yakından takip edilen markalarından biri olacak Tronic’i plak şirketi olarak hayata geçirdi. Beatport’un paylaştığı verilere göre bir dönem techno’nun dünyada en çok dijital müzik eseri satışı yapan ikinci plak şirketi konumuna erişen Tronic, yakın bir süre önce 400’üncü kataloğunu yayımlamanın heyecanını yaşadı.

Parti konsepti Tronic Nights’ın yanı sıra aynı zamanda Christian Smith’in sunduğu bir radyo şovu olarak da sürekli göz önünde olan Tronic, önümüzdeki yılın başlarında 500’üncü yayınını gerçekleştirerek önemli bir dönüm noktasını geride bırakmış olacak.

Yeni müzik yapımlarını dinleyicileriyle buluşturmakta asla vites düşürmeyen sanatçı son olarak “I Want It” teklisini müzikseverlerle paylaştı. 2013 yapımı “Omakase”, 2014 yapımı “Stranger Than Paradise” ve 2016’da çıkan “Input-Output”, sanatçının diskografisinde parlayan üç solo albümü. Smith 2017 yılında yalnızca başka sanatçılarla iş birliği içinde yapılan ortak çalışmalarının yer aldığı “Synergy” isimli bir diğer albümüyle de büyük ilgi gördü. Sanatçı Türkiye’de son olarak 2019 yılında yine bir Jeton Records etkinliği kapsamında kabin başına geçmişti. 14 Ağustos Cumartesi günkü etkinlikte ayrıca Jeton Records'ın kurucusu Ferhat Albayrak ve Kuvoka da müzikseverlerin karşısında olacak.

Christian Smith’i 14 Ağustos’ta Sumaland Sihirli Orman’da dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, sanatçının yeni teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

JETON PRESENTS: CHRISTIAN SMITH | 14 AĞUSTOS 2021, SUMALAND SİHİRLİ ORMAN - İSTANBUL

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...