Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton Showcase Online'da bu hafta

Serinin 20 Haziran Cumartesi akşamı 21:00'da başlayacak 10. bölümünde Burakcan Yılmaz, Alikaan ve Anıl Bütün performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Haziran 2020
Jeton Showcase Online'da bu hafta

Her hafta Cumartesi akşamı gerçekleşen "Jeton Showcase Online"ın onuncu bölümü 20 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Sırasıyla Burakcan Yılmaz, Anıl Bütün ve Alikaan'ın performans sergileyeceği yayının açılışını yapacak isim olan Burakcan Yılmaz, 2018 yılındaki ilk resmi çalışması "Solob", sonraki yıl Jeton Records'ın derleme albümünde yer alan "Aural" parçası ve bu yıl çıkardığı "Forge" adlı kısaçalarıyla dikkat çeken genç bir isim. Seti Burakcan Yılmaz'dan devralacak Anıl Bütün'ü çeşitli kulüp performansları, radyo şovu performansları ve son olarak Jeton Records derleme albümünde yer alan, UGR ile ortak çalışması "Broke Up" ile tanıyoruz.

"Jeton Showcase Online"ın onuncu bölümünün kapanışı ise son olarak Kaligo Radio'daki performansı ile Türkiye'yi temsil eden Alikaan'dan gelecek. Alikaan, geçtiğimiz sonbahar 10 yıl aradan sonra Türkiye'deki dinleyicileriyle buluşan Carl Cox'un Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ndeki performansıyla eş zamanlı olarak Zorlu Studio'da Sezer Uysal ve Rıza Göbelez ile aynı sahneyi paylaşmıştı.

Mixmag Türkiye iş birliğiyle Jeton Records YouTube sayfasında izleyicilerle buluşacak yayın 20 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Serinin geçen haftaki yayınını izleyin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...