Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Jeton Showcase Online'ın yenilenen formatında ikinci buluşma

5 Aralık'ta 42 Maslak ESA Espor Arena’da gerçekleşen yayın Sezer Uysal, Kuvoka ve Mehmet Özbek'in performanslarına ev sahipliği yaptı

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Aralık 2020
Jeton Showcase Online'ın yenilenen formatında ikinci buluşma

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sosyal uzaklaşma kavramının hayatımıza girmesiyle Jeton Records'ın ilk olarak 15 Nisan'da hayata geçirip verdiği kısa aranın ardından 21 Kasım'da yeni formatıyla tekrar başlattığı canlı yayın serisi "Jeton Showcase Online”, 42 Maslak ESA Espor Arena'daki ikinci yayınını gerçekleştirdi.

5 Aralık Cumartesi akşamı Sezer Uysal, Kuvoka ve Mehmet Özbek'in performans sergilediği buluşma, ESA Espor Arena’nın canlı etkinliklere özlemimizi hatırlatan ferah ortamını ve ışık tasarımcısı Sadık Avcı’nın seriye özel görsel şovunu yeniden ekranlara taşıdı.

Sezer Uysal ve Mehmet Özbek, Ekim ayının başında dört yapımdan oluşan "Black Mesa" adlı ortak bir kısaçalarda stüdyodaki güçlerini birleştirmişti. Gecenin bir diğer aktörü Kuvoka ise yakın bir süre önce "Silent Storm" ve "Ex" isimli kısaçalarlarını müzik tutkunlarının beğenisine sunmuştu.

Sezer Uysal, Kuvoka ve Mehmet Özbek'in 42 Maslak’taki ESA Espor Arena’da gerçekleşen "Jeton Showcase Online” performanslarını aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...