Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Jon Hopkins ve Kelly Lee Owens’tan yeni şarkı: 'Luminous Spaces'

Jon Hopkins ve Kelly Lee Owens bir müzik çalışması için ilk kez bir araya geldi

  • ZEYNEP YAZICI
  • 15 Aralık 2019
Jon Hopkins ve Kelly Lee Owens’tan yeni şarkı: 'Luminous Spaces'

Jon Hopkins ve Kelly Lee Owens ilk kez bir araya gelerek yeni bir tekli yayımladı. 'Luminous Spaces' adını taşıyan teklinin ilk başta Hopkins’in 2018 yılında çıkardığı albümü 'Singularity'de yer alan 'Luminous Beings'in Owens remiksi olması planlanıyordu.

“Ona parçanın bölümlerini gönderdim ancak ardından onun bana gönderdiği tamamen yeni bir şeydi; remiksten çok daha fazlası olma potansiyeli taşıyordu” açıklamasını yapan Hopkins, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kelly, güzel ve canlı vokallerin yanı sıra bana büyürken çok sevdiğim, 90’ların trance/euphoria parçalarını anımsatan keyifli yeni riffler yazdı. Parçayı ilk kez dinlediğimde güzel bir nostalji ve enerji veren keyif hissiyatına kapıldım ve parçanın üstüne bir şeyler ekleyip onu tamamlamak oldukça kolay oldu. Her ne kadar 'Luminous Beings'ten çıkma bir parça olsa da kendi hâlinde bambaşka bir şeye dönüştü.”

Owens ise “Geri bildirim almak için Jon’a parçanın tamamını gönderdim ve onun da ses tasarımı/prodüksiyon anlamında parçaya bir şeyler eklemesi, yeni bir intro ve outro yazmasıyla bu üretim süreci kolektif bir hâl aldı” dedi ve ekledi: “Sürekli fikir alışverişinde olmak bu süreci bizim için daha da özel bir hâle getirdi ve Jon da bunu tam bir iş birliği olarak gerçekleştirme kararı aldı. Dünyalarımız kesinlikle çarpışıyor!”

Dijital platformlarda dinleyiciyle buluşan tekli, 24 Ocak 2020'de 33'lük plak formatında da piyasaya çıkacak.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Zeynep Yazıcı'yı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...