Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cyberpunk 2077 oyun müziklerinde Nina Kraviz, A$AP Rocky, Grimes ve Gazelle Twin gibi isimler dikkat çekiyor

CD Project Red'in distopik rol üstlenme oyununun müzikleriyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Aralık 2019
Cyberpunk 2077 oyun müziklerinde Nina Kraviz, A$AP Rocky, Grimes ve Gazelle Twin gibi isimler dikkat çekiyor

Oyunseverlerin piyasaya çıkacağı 16 Nisan 2020 tarihini iple çektiği rol üstlenme oyunu Cyberpunk 2077'nin soundtrack albümüne müzikleriyle katkıda bulunan sanatçıların bir kısmı belli oldu. Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden Oyun Ödülleri'nin (The Game Awards) önceki gün Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentinde gerçekleşen ödül töreninde kamuoyuyla paylaşılan müzisyen listesinde Nina Kraviz, A$AP Rocky, Grimes, Run The Jewels, Ilan Rubin, Richard Devine, Deadly Hunta, Rat Boy, çellist Tina Guo ve Sónar İstanbul 2019 kapsamında Türkiye'deki performansını takip ettiğimiz Gazelle Twin gibi isimler göze çarpıyor.

Müziğe ve müzikle ilgili karakterlere özel önem verilen oyunun Haziran ayında paylaşılan fragmanında Keanu Reeves'in canlandırdığı Johnny Silverhand figürü, Cyberpunk 2077 dünyasının en yüksek profilli sanatçı karakerlerinden biri olarak biliniyor. Silverhand'in oyundaki grubu Samurai'ın müziklerini ise 1991 yılında kurulan İsveçli punk rock grubu Refused yapıyor.

Amerikalı video oyun tasarımcısı Mike Pondsmith öncülüğündeki ekip tarafından yaratılan Cyberpunk 2077 oyununa buradan ön sipariş verebilir, oyunun soundtrack albümünde yer alan sanatçıların tanıtıldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...