Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Joseph Capriati’nin 'Metamorfosi' albümü 4 Eylül'de çıkacak

12 yeni parça içeren albüm sanatçının plak şirketi Redimension Music'ten çıkacak

  • DENİZ OĞUZ
  • 14 Haziran 2020
Joseph Capriati’nin 'Metamorfosi' albümü 4 Eylül'de çıkacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İtalyan techno devi Joseph Capriati’nin yeni albümü 4 Eylül’de çıkıyor. "Metamorfosi" başlıklı albüm, sanatçının plak şirketi Redimension Music etiketiyle yayımlanacak.

Albüm, Capriati’nin sosyal medya profillerinde ve Redimension'ın YouTube kanalında yayınlanan 1 dakikalık bir tanıtım videosu ile açıklandı. "Bizi izlemeye devam edin" şeklindeki slogan albümü müjdeledi. Albüm, dijital formatın yanı sıra 3 adet 33'lük plak ve CD olarak da müzikseverlerle buluşacak. 12 parçadan oluşan ve birçok iş birliği içeren "Metamorfosi"de öne çıkan parçalardan biri olan "Spirit Brothers", Louie Vega'nın yer aldığı ve Capriati tarafından kendisine ilham kaynağı olanlara adanmış özel bir yapım.

Joseph ile beraber çalışan herkes onun sadık bir takipçisi olur. Öncelikle, kendisi techno’nun en önde gelen isimlerinden birisi. Kapsamlı ve başarılı diskografisi sayesinde performansları başka kimseninkilere benzemez. İkincisi, Capriati daha sadece 11 yaşındayken, Napoli'nin techno öncüleri Marco Carola ve Rino Cerrone’den eğitim alma fırsatı buldu. Doğal olarak saflarda yükselen zanaatında ustalaştı ve bugünkü konumuna erişti. Üçüncüsü, kendine has duygusal techno’su, ona tür içinde belirgin bir hassasiyet ve yetenek kazandırıyor. Müziğinin ana etkisi bulaşıcı enerjisi. Capriati, küresel kulüp ve festival çevresinde büyüleyici bir sanatçı.

Şüphesiz ki bu albüm, sanatçının becerisinin kendisi için ne anlama geldiğini bize gösterecek. Ayrıca onun muhteşem ve pürüzsüz İtalyan techno sound’unu dinleme fırsatı bulacağız.

Müzikseverleri albümde nelerin beklediğine dair küçük bir ipucu için, aşağıda tüm parça listesini bulabilirsiniz.

1. Improvvisazione
2. Beautiful Morning
3. Spirit Brothers (with Louie Vega)
4. Anything Is Possible
5. Dust
6. New Horizons (feat. James Senese)
7. Metamorfosi
8. Psychic Journey
9. Goa
10. It’s All About Love
11. Love Changed Me (with Eric Kupper feat. Byron Stingily)
12. Let’s Change The World

Albümün tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Deniz Oğuz'u takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...