Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Justice ve Frank Ocean ortak çalışması New York'ta tanıtıldı

Fransız ikili, Frank Ocean'ın New York'taki yeni kulübü için düzenlenen gecede sürpriz şekilde müzikseverlerin karşısına çıktı

  • ONUR ATEŞ
  • 19 Ekim 2019
Justice ve Frank Ocean ortak çalışması New York'ta tanıtıldı

Fransız ikili Justice, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Frank Ocean ile ortak müzik çalışmalarını geçtiğimiz gece ilk kez New York'ta tanıttı.

New York'un Queens ilçesindeki Knockdown Center'ın altında bulunan underground mekan Basement'taki sürpriz performans, Frank Ocean'ın queer kulübüne özel olarak organize edilen PrEP+ gecesinde gerçekleşti.

Düzenlenen parti, "AIDS riski taşıyan insanların enfeksiyondan korunmak için her gün aldıkları PrEP (pre-exposure prophylaxis) hapı 1980'ler New York'unda icat edilmiş olsaydı bu neleri değiştirmiş olurdu?" sorusunu irdeleyen bir çıkış noktasıyla hayat buldu.

Justice haricinde Soulection sanatçılarından Sango ve Britanya'nın heyecan verici genç isimlerinden Sherelle de PrEP+ etkinliğinde sahne alan isimler arasındaydı.

Frank Ocean, gece boyunca düzenli olmayan aralıklarla kabin başına geçerek çıkaracağı albümden bazı yeni parçaları çaldı. Bir ara Sango'nun DJ seti sırasında sanatçının yanına gelerek birlikte yaptıkları parçayı dinleten sanatçı, Sherelle'in yüksek enerjili performansının hemen öncesinde Justice birlikte kabin başına geçerek dinleyicilere yepyeni bir parça daha dinletti ve yaşanan bu sürpriz dakikalar büyük ilgi çekti.

Yeni parçalar ve ne zaman piyasaya çıkacağıyla ilgili ortada henüz net bilgiler yok ancak geceden paylaşılan videolar müzikseverleri neyin beklediğiyle alakalı bazı ipuçları veriyor.

Frank Ocean, Eylül sonunda W dergisine verdiği röportajda yeni projeleri üzerinde çalışırken kulüp kültüründen, özellikle Detroit, Chicago, techno, house ve Fransız elektronik müzik sahnesinden ilham aldığını aktarmıştı.

Mekandaki dinleyicilerin heyecan duyarak kaydettikleri görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...