Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ultra Music Festival gelecek yıl ilk kez Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek

Ultra Worldwide konsepti yeni duraklarıyla genişlemeye devam ediyor

  • ONUR ATEŞ
  • 18 Ekim 2019
Ultra Music Festival gelecek yıl ilk kez Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek

Ultra Music Festival (UMF) 2020'deki uluslararası festival programına Birleşik Arap Emirlikleri'ni dahil ederek ziyaret ettiği coğrafyalara bir yenisini ekledi. 5-6 Mart 2020 tarihlerinde ülkenin başkenti Abu Dhabi'de düzenlenecek festival, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşecek büyük prodüksiyonlu ilk elektronik müzik etkinliklerinden biri olacak.

Festival, Orta Doğu'daki organizasyonunun hemen ardından ise 7 Mart'ta Sydney, 8 Mart'ta Melbourne'deki müzik tutkunlarıyla buluşuyor olacak. Ultra'nın Avustralya çıkarması, 2018 ve 2019'daki 'Road to Ultra' festivallerinden sonra ülkedeki üçüncü UMF organizasyonu niteliği taşıyacak. 'Road to Ultra' konsepti tek gün ve tek sahneli düzenlemesiyle 2012 yılında hayata geçirilmişti. Avustralya haricinde Tayland, Güney Kore, Japonya, Tayvan, Kolombiya, Bolivya, Meksika ve Şili de 'Road to Ultra'nın düzenlendiği ülkeler arasında bulunuyor.

Bu duyuruyla birlikte Ultra Music Festival, 6 kıtada 29 ülkede 46 şehre yayılan görünürlüğüyle bu anlamda dünyadaki en geniş kapsamlı festival markaları listesinde birinciliği elde etmiş oldu.

Festival, 1999 yılında Russel Faibisch ve Alex Omes tarafından kuruldu. Uzun yıllar yalnızca Ultra Miami'ye odaklanan festival yönetimi 2008'de Ultra Brezilya ile 'Ultra Worldwide' konseptini başlatarak uluslararası bir kimlik kazanmaya başladı. Farklı konseptlerdeki açılımına devam eden Ultra, 2013'te 'Destination Ultra' olarak da bilinen ilk 'Ultra Europe' organizasyonuyla Hırvatistan'ı listesine ekledi. Ayrıca 2015 yılında sadece bir sahne olarak tasarlanan RESISTANCE, aradan geçen sürede Ultra Worldwide'ın underground kültüre kazandırdığı önemli bir marka haline geldi.

Ultra Music Festival'ın 2020 programı 28-29 Şubat'ta Güney Afrika'nın Cape Town ve Johannesburg şehirleriyle başlayacak. Mart başındaki BAE ve Avustralya turlarının ardından gelenekselleşmiş 3 gün sürecek müzik deneyimi için evine, Miami'ye dönecek. Ultra Europe ise 10-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında UMF esintisini Avrupa'ya taşıyacak.

Sanatçıların henüz açıklanmadığı Ultra Music Festival 2020 organizasyonları için müzikseverlerin meraklı bekleyişi sürüyor. Ultra Miami için bu bağlantı aracılığıyla şimdiden yerinizi ayırtabilir, festivalin son paylaştığı aftermovie videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

EMIRATES HAVA YOLLARI'NIN ABU DHABI UÇUŞLARINI HEMEN KONTROL EDİN

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...