Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Justin Bieber’ın yeni albümünün kapak görselinde Justice logosuna benzeyen tasarım kullanıldı

Bieber bir süre önce yeni albümü ‘Justice’i duyurmuştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Mart 2021
Justin Bieber’ın yeni albümünün kapak görselinde Justice logosuna benzeyen tasarım kullanıldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Justin Bieber, yeni albümü ‘Justice’i duyurdu ve albüm kapak görseli tasarımında Justice logosuna benzeyen bir tasarımın yer alması tartışmalara yol açtı.

Bieber’in menajer ekibi, ilk başta Justice’in ekibine ulaşarak Fransız elektronik müzik grubunun grafik tasarımcılarıyla görüşmek istediklerini belirtti. Ancak söz konusu görüşme hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Fransız grup herhangi bir açıklama yapmazken, grubun menajeri, “Bieber’ın ekibi Mayıs 2020’de bize e-posta göndererek bir logo konusunda iletişim sağlamak için Justice’in grafik tasarımcısıyla kendilerini tanıştırmamızı istedi. Bieber’ın ekibiyle grafik tasarımcımız arasında bir görüşme ayarlamaya çalıştık ancak bu görüşme arama yapmadıkları için bir türlü gerçekleşmedi. Albümün isminin Justice olacağı yahut Justice logosunun kullanılmak istendiğiyle ilgili hiçbir şey söylenmedi. Albümün duyurusu yapılınca görmüş olduk” dedi.

Tartışmanın çıkış noktası, albümün ve Fransız ikilinin logosundaki "t" harfinin benzer biçimde haç simgesine gönderme yapması.

Justice’in plak şirketi Ed Banger Records’ın yöneticisi Pedro Winter, logonun "orijinal eskizini" Instagram’da paylaşarak, şakayla karışık Justin Bieber’ın artık Ed Banger Records’ın sanat direktörü olduğunu söyleyerek yaşanan durumu ti’ye aldı.

Justin Bieber cephesinden de henüz bir açıklama yapılmış değil.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...