Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kanye West: "Tüm zamanların tartışmasız en büyük sanatçısı benim"

Zane Lowe ile yaptığı röportajda Kanye West ayrıca yeni bir albüm müjdesi verdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ekim 2019
Kanye West: "Tüm zamanların tartışmasız en büyük sanatçısı benim"

Kanye West, Apple Music'in Beats 1 programında Zane Lowe ile yaptığı röportajda yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu. West, "Hiç kuşku yok ki tüm zamanların tartışmasız en büyük sanatçısı benim" sözlerini sarf etti.

West ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nin 2024'teki başkanlık seçimlerinde aday olacağını belirterek, "Bir gün mutlaka Birleşik Devletler'in başkanı olacağım" dedi.

Konuşmada sanatçının Drake ile yaşadığı problemlere de değinildi, West her ne kadar anlaşmazlığı sona erdirmek için elinden geleni yapsa da ilişkiler pek de yakında düzelecekmiş gibi görünmüyor: "Drake'le bir konuda anlaşmazlık yaşadık ve altı aydır benimle konuşmayı kabul etmiyor. Kapı komşuna böyle davranarak Tanrı'nın hizmetinde olamazsın. Gerekirse yanımda hiçbir güvenlik olmadan sadece numaramı bırakmak için Drake'in evine giderim."

Yeezy markası ile Louis Vuitton'un sanat direktörü olan Virgil Abloh da konuşulan diğer konulardan biri oldu. Bu işi kendisinin alması gerektiğini dile getiren Kanye West, "Ben olmam gerektiğini hissetmiştim. O kadar özdeşleşmiştim ki sokakta beni görenler halen 'Bay Louis Vuitton' diye hitap ediyordu bana" diye konuştu.

Röportajdaki en heyecan verici anlar ise yeni bir albüm duyurusu ile yaşandı. Sanatçı, 'Jesus Is Born' adlı yeni albümünün Noel'de piyasaya çıkacağını açıkladı.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...