Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kanye West Universal Music Group’la yaşadığı ihtilafı Twitter’da paylaştı

West ayrıca bir gazetecinin kişisel bilgilerini Twitter hesabından paylaştı ve bu paylaşım Twitter kurallarını ihlal ettiği için platformdan kaldırıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Eylül 2020
Kanye West Universal Music Group’la yaşadığı ihtilafı Twitter’da paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kanye West, kendi plak şirketleri G.O.O.D. Music ve Def Jam Recordings’i bünyesinde barındıran Universal Music Group ile yaşadığı problemi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla kamuoyuna duyurdu.

Kendisine ait müzik eserlerinin master kayıtlarını şirketten istediğini ve bu girişiminin UMG ile imzalamış olduğu kontratlar yüzünden olumlu sonuçlanmadığını dile getiren West, ardından şirket ile arasındaki kontratların sayfalarından görüntüleri peş peşe paylaşmaya başladı. Sanatçı bu görüntüleri paylaşırken, “Dünyadaki tüm avukatların bunlara bakmasına ihtiyaç duyuyorum” ifadesini kullandı. West'in iddiasına göre UMG, master kayıtların alınmasından doğacak ücret bilgisini kendisine vermekten kaçındı.

West, kontrat görüntülerini profiline yüklemeden önceki paylaşımlarında Universal Music Group’un çatı şirketi Vivendi yetkilileriyle görüşmek istediğini aktardı. İlk önce CEO Arnaud de Puyfontaine ile görüşmek istediğini söyleyen sanatçı ardından şirketin yönetim kurulu başkanı Vincent Balloré ile bir araya geleceğini kaydetti.

Diğer sanatçılardan kendisine destek olmalarını ve kendi başından geçen benzer tecrübeleri aktarmalarını da isteyen West, “TÜM MÜZİSYENLER ÖZGÜR OLACAK” şeklinde takipçilerine seslendi.

Grammy ödülünü klozetin içine atarak üzerine idrar yaptığı şoke edici bir video görüntüsünü de profiline yükleyen West, beyaz ırkın üstünlüğünü savunmakla itham ettiği Forbes editörü Randall Lane’in iletişim bilgilerini ifşa ederek takipçilerinden Lane’i aramalarını istedi. Twitter bir süre sonra söz konusu paylaşımın üzerine “gönderinin Twitter kurallarını ihlal ettiği” notunu düştü ve paylaşım daha sonra silindi.

Kanye West, mental bir rahatsızlık olan bipolar bozluklukla mücadele ediyor. Ruh hali, enerji ve gündelik aktivitelerin seyrinde beklenmedik değişikliklere yol açan rahatsızlıkla ilgili hem sanatçının kendisi hem de eşi Kim Kardashian daha önce açıklamalarda bulunmuş ve bu mental rahatsızlığın üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirtmişti.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan yeni bir çalma listesi oluşturduk.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...