Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kuvoka yeni kısaçalarında techno’nun farklı evre ve enerjilerine ışık tutuyor

‘Alpha’, ‘Beta’ ve ‘Gamma’ isimli orijinal parçalara ‘Turn Me Up M_F_’in remaster versiyonu eşlik ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Haziran 2024
Kuvoka yeni kısaçalarında techno’nun farklı evre ve enerjilerine ışık tutuyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kuvoka, dört parçadan oluşan ‘Alpha, Beta, Gamma’ isimli yeni bir kısaçalar albüm çıkardı.

Jeton Records etiketiyle yayımlanan kısaçalarda, sanatçının ‘Alpha’, ‘Beta’ ve ‘Gamma’ adını verdiği üç solo parça ve ilk olarak nisan ayında paylaşılan ‘Turn Me Up M_F_’ çalışmasının remaster versiyonu bulunuyor.

Genellikle bilimsel ve teknolojik alanlarda sıklıkla karşılaşılan terimler olan ve her biri belirli bir kavramı ve süreci temsil eden ‘Alpha, Beta, Gamma’ isimlemesi, techno’nun farklı evrelerini ve enerjilerini yansıtır nitelikte.

Başlangıcı veya ilk aşamayı simgeleyen, özellikle evrende en yaygın bulunan element olan hidrojen atomunun ilk hali olarak bilinen ‘Alpha’ isimli açılış parçası, enerjik ve güçlü bir giriş yaparak dinleyiciyi hemen yakalıyor ve müzikal yolculuğun başlangıcına davet ediyor.

Gelişim ve ilerleme aşamasını ifade eden ‘Beta’ isimlemesine sahip ikinci parça ise, müzikal anlamda ilk enerjik patlamanın ardından gelen, daha derin ve yoğun bir deneyimi temsil ediyor. Acid-tech örüntüleri sunan parça, özel vokallerle zenginleştirilerek dinleyicileri techno’nun derinliklerine çekiyor ve yoğun bir deneyimin kapılarını açıyor.

Sonuç veya nihai aşamayı yansıtan ‘Gamma’ terimine, fizikte en yüksek enerjiye sahip elektromanyetik dalgalar barındıran gamma ışınlarından aşinayız. Kuvoka'nın bu yeni kısaçalarındaki ‘Gamma’ parçası, önceki parçaların ardından gelen, enerjiyi zirveye taşıyan ve müzikseverleri adeta doruk noktasına ulaştıran bir nitelik barındırıyor. Acid elementler ve akılda kalıcı vokalleri ile ‘Gamma’, enerjiyi hem canlı tutuyor hem de müzikal yolculukta zirve yaşatıyor.

Kısaçaların kapanış parçası ise Kuvoka'nın dinleyicileri için tanıdık bir çalışma. İlk olarak nisanda ’15 Years of Jeton’ derlemesinde karşımıza çıkan ‘Turn Me Up M_F_’ parçasına bu kez remaster versiyonu ile yeniden rastlıyoruz.

Kuvoka’nın yeni kısaçaları ‘Alpha, Beta, Gamma’yı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...