Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kaskade’den yedi parçalık kısaçalar: ‘REDUX 006’

Beş ortak yapım ve iki solo çalışma içeren ‘REDUX 006’, Arkade etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MARK OWENS
  • 29 Ekim 2023
Kaskade’den yedi parçalık kısaçalar: ‘REDUX 006’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kaskade, merakla beklenen REDUX kısaçalar sersinin 6’ncı edisyonunu piyasaya sürdü. Çalışma, sevilen REDUX markasının özünü kapsayan yedi organik deep house parçasından oluşan nadide bir koleksiyon.

7 kez Grammy'ye aday gösterilen sanatçının yeni çalışması, Emmit Fenn ile iş birliği ile hazırladığı "Brighter" adlı parçayla başlıyor ve sinematik ses manzaraları ile hız kesmeyen synth'leriyle elektriklenmiş bir atmosfer yaratıyor. Ardından Kaskade’min derin house ritimlerini garage'a göz kırpan "About Us" ve lo-fi melodileri lounge benzeri bir fon üzerine serpiştirilmiş "Meaning of Love" ile Digital Youth işbirliği gibi dikkat çeken parçalar geliyor. "Turn You Up"ta Winn Winn ile sözlü vokalleri zengin ve derin bir prodüksiyonla harmanlıyor. Projede belki de zirve olarak nitelenebilecek parça, rezonant bası ve ritmik cazibesiyle dolu groovy bir yolculuk vaat eden "On My Way." REDUX, yolculuğunun onuncu yılında bile, Kaskade’nin repertuvarının atar damarı olmayı sürdürüyor ve altıncı edisyonuyla statüsünü pekiştiriyor.

Elektronik müzik dünyasında neredeyse 20 yıldır sağlam bir yere sahip olan Kaskade, kıskanılacak bir kataloga sahip: 12 albüm, 7 GRAMMY adaylığı, Chicago Navy Pier ve LA Staples Center'da biletleri önceden tükenen gösteriler ve Vegas'ta bir residency programı başlatması. Coachella'da ilk elektronik müzik baş sanatçısı ve Alicia Keys, Jennifer Lopez gibi yıldızlarla olan iş birlikleriyle, imza tarzını türler arasında sorunsuzca harmanlıyor. Oyun sektörüne adım atarak, hatta Rocket League için tam bir sezonluk müzik koleksiyonu hazırlayarak endüstride bir çığır açıyor.

‘REDUX 006’ kısaçalarını buradan indirin/dinleyin. Kaskade’nin REDUX temalı gösterileri, 17 Kasım'da Chicago’daki Cermak Hall ve 1 Aralık'ta Miami’nin Club Space’te devam ediyor olacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...