Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KAS:ST remiks yarışması başlattı

Başvuru için son tarih 11 Mayıs 2020

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: HENRI COUTANT
  • 24 Nisan 2020
KAS:ST remiks yarışması başlattı

Hipnotik ritimler ve akılları baştan alan karanlık duygusallıkla örülü sanatsal evrenlerinde techno müziğin mental ve melodik yönlerine odaklanan Fransız ikili KAS:ST, geçen yıl piyasaya sürdükleri albümleri "Road To Nowhere"de bulunan 4 parça için remiks yarışması başlattı.

2019 yılında çıkan albüm, içindeki 8 yapımın şimdiye dek toplamda milyonlarca kez dinlenmesi ve 4'üncü plak baskısını yapmasıyla ikilinin öne çıkan işleri arasında yer alıyor. Remiks yarışmasına dahil edilen parçalar ise "Hell On Earth", "Lost Souls", "Astral Talk" ve albüme ismini veren parça "Road To Nowhere" olarak belirlendi.

Yarışmaya katılmayı düşünen müzik yapımcıları, parçaların orijinal versiyonlarına ait işlerini kolaylaştıracak dosyalara buradan ulaşabilir. Son başvuru tarihinin 11 Mayıs olarak duyurulduğu yarışmaya aday remikslerin gönderileceği e-posta adresi [email protected].

Yarışmayı kazanan 4 remiks 18 Mayıs'ta duyurulacak ve daha sonra hem dijital hem de plak formatta ikilinin plak şirketi Flyance Records'dan yayımlanacak.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...