Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Kelly Lee Owens'ın yeni şarkısı 'Night' çıktı

"Geceleri duygu ve hislerimiz bize nasıl daha anlaşılabilir geliyorsa, bu şarkı da o saatlerde olduğu gibi bizlerle iletişim kurmaya geliyor"

  • AHMET AYDEMİR
  • 7 Mayıs 2020
Kelly Lee Owens'ın yeni şarkısı 'Night' çıktı

Kelly Lee Owens, 28 Ağustos’ta Smalltown Supersound tarafından yayımlanacak olan "Inner Song" adlı albümünden ikinci teklisi "Night" ile karşımızda. Sanatçı Şubat ayında albümden ilk olarak "Melt!" şarkısını dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Sanatçı, şarkı hakkında açıklamalarda bulunduğu basın bülteninde, "Gece saatlerinde hislerimiz ve duygularımıza nasıl daha kolay erişebiliyorsak, ördüğümüz duvarlar nasıl incelerek kalbimizdeki gerçek tutkularımıza güçlü bağlantı kurabilmenizi sağlıyorsa, bu parça da o saatlerdeki gibi bizimle konuşuyor. Bu çılgın zamanlar için bir hediye olması dileğiyle, kalbimden bir parçayı sizlere armağan ediyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.

"Inner Song", sanatçının 2017'deki "Kelly Lee Owens" albümünden sonraki ilk uzunçalar albümü olma niteliği taşıyor. "Night" şarkısını aşağıda dinleyebilir, albüme buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...