Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Kendrick Lamar uzun süredir beklenen albümünü sonunda çıkardı

‘Mr. Morale & The Big Steppers’ isimli albüme Baby Keem, Summer Walker, Thundercat ve Ghostface Killah gibi isimler de katkıda bulundu

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Mayıs 2022
Kendrick Lamar uzun süredir beklenen albümünü sonunda çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amerikalı rap müzik sanatçısı Kendrick Lamar, dinleyicilerinin uzun bir süredir bekleyişte olduğu yeni albümünü sonunda yayımladı.

Toplam 18 parça içeren “Mr. Morale & The Big Steppers” isimli albüme aralarında Baby Keem, Summer Walker, Thundercat ve Ghostface Killah’ın da olduğu çeşitli isimler de katkı sağladı. Ortak prodüktörlüğünü Pharrell, Duval Timothy, the Alchemist, Beach Noise, Boi-1da ve Sounwave gibi isimlerin üstlendiği proje, caz etkilerinin hissediliği hip hop yönüyle, ustaca yazılmış sözleriyle ve dinleyicileri yakalamayı başaran coşkun melodik düzenlemeleriyle tipik bir Kendrick Lamar yapımı olarak beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Albüm, sanatçının “The Heart” serisi kapsamındaki son tekli olan “The Heart Part 5”dan kısa bir süre sonra çıktı ve tekli, sıra dışı bir video klip eşliğinde müzikseverlerle buluştu. Video klipte Kendrick Lamar’ın yüzünün deepfake müdahaleleriyle OJ Simpson, Will Smith, Jussie Smollett, Kobe Bryant ve Kanye West’e dönüşmesi dikkat çekti.

İçindeki pek çok şarkıda Eckhart Tolle’un sesine rastladığımız albümdeki “We Cry Together” şarksının prodüksiyonunda Florence and the Machine’den bir kayıt kullanıldı ve Lamar’ın çalışma arkadaşı Whitney Alford, şarkı sözlerini seslendiren isim olarak projede yer aldı.

Albümde iş birliğine gidilen isimler arasında bir kadına tecavüzle suçlanan Kodak Black’in de yer alması birtakım tepkilere yol açtı.

Albümü ve “The Heart” serisinden paylaşılan son teklinin video klibini aşağıda inceleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...