Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Indira Paganotto 28 Mayıs Cumartesi İstanbul’da

AXIOM sunumuyla Maximum Uniq Box’ta gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Gräfin ve Ceren Patron performans sergileyecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Mayıs 2022
Indira Paganotto 28 Mayıs Cumartesi İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İspanyol DJ/prodüktör Indira Paganotto, 28 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Kariyerine ailesinin desteğiyle erken yaşlarda başlayan ve meyvesini kısa sürede almaya başlayan şanslı yeteneklerden biri olan Paganotto, babasının aktif bir DJ olmasından çokça istifade etme olanağına sahip oldu ve plaklara duyduğu müthiş ilgiyi 16 yaşındayken fark etti. Bir yıl sonra, henüz 17 yaşındayken Jef K, Gwen Maze, G-Rom ve Ian Pooley'in remiksleriyle katkı sunduğu "Underground Love" adlı ilk plağını piyasaya çıkardı.

Takip eden yıllarda dünyanın farklı noktalarındaki festival ve kulüp performanslarıyla kabin başındaki yeteneklerini sergilemeyi de ihmal etmeyen sanatçı, psyprogressive, minimal ve techno gibi farklı türleri kendine has enerjik tarzıyla korkusuzca bütünleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sanatçı, son dönemde çıkardığı “Jungle”, “Katsumi”, “Red Ninja” ve “Himalaya” gibi müzik projeleriyle beğeni topladı.

28 Mayıs Cumartesi günkü etkinlikte Indira Paganotto’nun yanı sıra Gräfin ve Ceren Patron, performans sergileyecek diğer sanatçılar olacak. Gräfin, Amelie Lens’in parti serisi olarak hayat bulduktan sonra 2020’de plak şirketi yapılanmasını başlatan EXHALE’in geçen yıl çıkan derleme albümünde “Chatty Echoes” parçasıyla yer almıştı. Sanatçı son olarak, bu yıl şubat ayında dört parçadan oluşan “Insurgency” kısaçalarını yayımladı. Sahnelerde görmeye alışık olduğumuz Ceren Patron ise 2020’de “Bird in the Sky” parçasıyla prodüktörlüğe ilk resmi adımını atmıştı.

AXIOM sunumuyla gerçekleşecek etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilir, Indira Paganotto, Gräfin ve Ceren Patron’un sizler için seçtiğimiz setlerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

AXIOM PRESENTS: INDIRA PAGANOTTO, GRÄFIN, CEREN PATRON | İSTANBUL - 28 MAYIS 2022

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...