Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt'tan yeni ortak tekli

‘Sin Permiso’ isimli çalışma, Papa Black Records etiketiyle tüm dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Mayıs 2023
Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt'tan yeni ortak tekli

Elektronik müzik sahnesinin iki ünlü ismi Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt, yepyeni bir ortak müzik çalışması çıkardı.

İkilinin ‘Sin Permiso’ adını verdiği ortak teklisi, kurucusu oldukları Papa Black Records etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı. Stüdyodaki iş birlikleri 2019'da çıkardıkları üç parçalık ‘Rackings on Rackings’ kısaçalarına kadar uzanan ve aradan geçen dört yılda pek çok ortak çalışmaya imza atan ikili, son olarak geçen kış ‘Order Some’ teklisinde bir araya gelmişti. Bu yılın başlarında da Kerem Tekinalp'i Furkan Kurt'un ‘Hijaz’ parçasını remikslerken görmüştük.

House, tech house ve minimal tarzlarında uzmanlaşan, önde gelen gece kulüplerinde 10 yılı aşkın süredir DJ olarak performans sergileyen Kerem Tekinalp ve dans müziği tutkunlarının nabzını tutan Burn Residency Yarışması'nın 2017 İbiza ayağında birincilik ödülünü kazanan Furkan Kurt, yeni projeleri ‘Sin Permiso’ ile hem yurt dışı festivallerinde hem de kulüplerde boy göstermeye başladı bile.

Başarılı ikili, bu sezon hem yurt içinde hem de global festival ve kulüplerde çalmak için şimdiden önemli anlaşmalara imza attıkları bilgisini Mixmag Türkiye ile paylaştı. 2023 yaz projeleri doğrultusunda büyük hazırlıklar yaptıklarını ve hayranlarını heyecanlandıracak işlere devam edeceklerini belirten Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt, 2023 yazına başlangıç yaptıkları ilk parçaları olan ‘Sin Permiso’yu 17 Mayıs'ta paylaştı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...