Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Klein ile 3 gün 3 gece ürkütücü etkinlik serisi

28 Ekim’de Klein Harbiye, 29 Ekim’de Klein Phönix ve 1 Kasım’da Lütfi Kırdar’daki etkinliklerin detayları haberimizde...

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Ekim 2023
Klein ile 3 gün 3 gece ürkütücü etkinlik serisi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Klein Entertainment’ın her yıl ekim sonu ve kasım başında katılımcıların ürkütücü kıyafetleri ile fark yarattığı etkinliklerinin 2023 organizasyonlarına ait detaylar belli oldu.

28 Ekim Cumartesi günü We Are The Party sunumuyla Klein Harbiye’deki Ghost Gala - Halloween Night buluşmasında Alican, Doruk ve Corn & Cotton sahnedeki yerini alacak.

29 Ekim Pazar günü Glitch Fields ve All Mega ortak sunumuyla Klein Phönix’te gerçekleşecek Gathering Of The Lost Souls in Istanbul - "Day Of Them Dead Edition" gecesinde ise ana sahnede Skatman, Orkun Bozdemir, Black Batu ve NON; All Mega sahnesinde ise Cem O. ve Pole müziğe yön veren isimler olacak.

1 Kasım Çarşamba Lütfi Kırdar için geri sayımın sürdüğü All Mega Presents: Day Of The Dead party with Argy etkinliğinde ise, ilk albümünü çıkardığı 2005’ten bu yana Panorama Bar sahnesinin müdavimi ve Amnesia, DC-10, Hï Ibiza, Destino ve Pacha gibi ikonik İbiza kulüplerindeki residency programlarıyla genç yaşında veteran olarak anılmayı başaran; ‘Ketuvim’, ‘Tataki’ ve ‘Pantheon’ gibi hit parçalarıyla müzik listelerinde üst sıralarda görmeye alıştığımız Argy, gecenin baş konuğu olacak. Etkinlikte Argy’e sahnede Geminis, Menachem 26 ve Mertkan Akd eşlik edecek.

Etkinlik biletlerine aşağıdaki linkleri takip ederek ulaşabilirsiniz. Hem korkunç hem de eğlenceli olması kaçınılmaz bu seri için kostümlerinizi şimdiden hazırlamaya başlayın!

28 EKİM | KLEIN HARBİYE: GHOST GALA - HALLOWEEN NIGHT 29 EKİM | KLEİN PHÖNIX: GATHERING OF THE LOST SOULS IN ISTANBUL - "DAY OF THEM DEAD EDITION" 1 KASIM | LÜTFİ KIRDAR: ALL MEGA PRESENTS: DAY OF THE DEAD PARTY WITH ARGY
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...