Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kubilay Yılmaz ilk kısaçalar albümünü çıkardı: ‘Story of Mine’

Kayser Records’ın ilk kataloğu olan projede iki solo parça yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Ekim 2024
Kubilay Yılmaz ilk kısaçalar albümünü çıkardı: ‘Story of Mine’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Antalya merkezli olarak sürdüren Kubilay Yılmaz, plak şirketi Kayser Records’ın açılışını yaparak prodüktörlük kariyerine adım attı.

‘Story of Mine’ ve ‘Anubis’ adlı iki solo parça içeren kısaçalar, melodik techno’nun karakteristik unsurlarını barındıran düzenlemesi ve ses dünyası ile dikkat çekiyor. Hayatın her alanından ve sanatçının yaşanmış deneyimlerden ilham alan projedeki ‘Anubis’ parçası, Mısır ile arasında özel bir bağ olan Kubilay Yılmaz’ın, ülkenin kendine has enerjisini yansıttığı bir kompozisyon olarak dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Müziğe olan ilgisi ve tutkusuyla bilinen Kubilay Yılmaz, 2019 yılında elektronik müzikte ciddi adımlar attı. Kayser Project ve Secret Soul markaları altında Türkiye’de çeşitli elektronik müzik mekânlarında etkinlikler ve festivaller düzenledi. Mahmut Orhan, Liu, Gianluca Vacchi, Undercatt, Wehbba, Novak ve Mha Iri gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşarak uluslararası alanda dikkat çekti. Ayrıca, Kayser Project YouTube kanalında yayınladığı canlı set videolarıyla yaklaşık 3 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Hem Kayser Records’ın ilk kataloğu hem de Kubilay Yılmaz’ın ilk solo prodüksiyonları olarak kayıtlara geçen ‘Story of Mine’ kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...