Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

La Luna 2021-2022 sezonunu Andhim ve Space Motion ile açıyor

21 Ağustos Cumartesi günkü etkinlik iki farklı sahnede ziyaretçilerini ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ağustos 2021
La Luna 2021-2022 sezonunu Andhim ve Space Motion ile açıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Andhim ve Space Motion, İstanbul Boğazı’nda günbatımının en güzel deneyimlendiği Beykoz Çubuklu bölgesinde yer alan La Luna’nın yeni sezon açılış etkinliğinde sahne alacak.

Enerjik, yaratıcı ve eğlendirici performansları ve ‘Hausch’, ‘Last Song’, ‘One By One’, 'Stay Close To Me' ve ‘Reeves’ gibi başarılı yapımlarıyla dünyanın dört bir noktasında dinleyici kitlesi edinmeyi başaran, Simon Haehnel ve Tobias Müller’den oluşan Andhim, “super house” denince akla gelen özgün bir elektronik müzik ikilisi. Başarılı ikili önceki hafta iki parçadan oluşan ‘Good Times’ isimli yeni bir kısaçalar albüm yayımladı.

Çalışmalarını Sırbistan’da sürdüren DJ/prodüktör Space Motion ise sezon açılış etkinliğini renklendirecek bir diğer sanatçı olacak. ‘Cliche’, ‘The Last Siren’, ‘Sunshine’ ve son çıkardığı müzik çalışması ‘Shift’ gibi yapımlarla dikkatleri üzerine toplayan; melodic techno, progressive, trance ve tech house gibi farklı tür spektrumundaki önde gelen sanatçılardan destek gören ve yakında ‘Fire’ adlı yeni bir tekli çıkarmaya hazırlanan sanatçı Hall Stage’de kabin başına geçerken, Andhim ikilisi ise Garden Stage’de performans sergileyecek.

TMM ENT. Group ve Radio 2019’un ortak sunumu ve Süper Deli’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte ayrıca Alex Macris, Alican Aykaç, Serhan Sabanlar ve Koray Güçkıran da hünerlerini sergileyecek.

Etkinlik alanında ayrıca Süper Deli Smokedhouse’un barbekü ürünleri ve en özel kokteylleri ziyaretçiler için hazır bulunacak.

21 Ağustos'ta gerçekleşecek etkinliğin biletleri için bu sayfayı ziyaret edin.

TMM ENT. GROUP & RADIO 2019 PRESENT: ANDHIM & SPACE MOTION | LA LUNA ISTANBUL,

Andhim ve Space Motion'ın yeni müzik çalışmalarını dinleyin!

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...