Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Laurent Garnier'in 1995'te hazırladığı 'Mixmag Live' miksi ilk kez dijital platformlarda

Sanatçının klasikleşmiş miksi Kenny Larkin, Sven Väth ve St Germain gibi sanatçıların parçalarını içeriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 9 Kasım 2020
Laurent Garnier'in 1995'te hazırladığı 'Mixmag Live' miksi ilk kez dijital platformlarda

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Fransız DJ/prodüktör Laurent Garnier'in 1995 yılında Mixmag için hazırladığı klasikleşmiş miksi ilk kez dijital platformlarda yerini aldı.

14 parçalık bir seçki içeren "Mixmag Presents: Mixmag Live Volume 19" isimli miks, dijital platformlar için hazırlanan 2020 versiyonu için yeniden mastering işleminden geçirildi.

St Germain, Kenny Larkin, Sven Väth, Lady B, DJ Skull ve Drexciya gibi sanatçılardan bir seçki sunan miks için Mixmag'in müzik direktörü Ralph Moore şöyle konuştu: "Dans müziğinin Fransız ikonunun Mixmag'in bu miks serisine o dönem sağladığı katkı her zaman efsaneler arasında yer almıştır. House, techno, soul ya da disco hiç fark etmez, 90'lı yılların başındaki tarzından 'Crispy Bacon' ve 'The Man With The Red Face' gibi prodüksiyonlara uzanan yolculuğunda iyi müziğin hep ön saflarında olmuş biri. 1995 yılında Mixmag için hazırladığı DJ mikse o dönem yalnızca CD formatta erişilebiliyordu. Şimdi dijital platformlara aktarıldığı 2020 versiyonu için yeniden mastering işleminden geçirildi. 30 yılı aşan kariyerine baktığımızda Garnier'in setlerinin sürprizlerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. Çeyrek yüzyıllık olmasına rağmen Mixmag seti için de aynı şey söz konusu. Şahane bir şey!"

Laurent Garnier'in kürasyonuyla 1995 yılında hazırlanan ve ilk kez dijital platformlarda yer alan "Mixmag Presents: Mixmag Live Volume 19" miskini aşağıda dinleyebilir, tüm platformlarda ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...