Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Layla Benitez 16 Temmuz’da Playa Tropical sahnesinde

Çeşme ve tropikal inziva denince akla gelen Playa Tropical bu pazar Layla Benitez’i konuk ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Temmuz 2023
Layla Benitez 16 Temmuz’da Playa Tropical sahnesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını New York’ta sürdüren Porto Riko ve İngiliz asıllı DJ/prodüktör Layla Benitez, 16 Temmuz Pazar günü Playa Tropical sahnesine konuk oluyor.

Organik house elementlerini dingin ve ruh dolu groove'a sahip bir ses estetiğiyle bütünleştiren Layla Benitez, aynı zamanda Space Miami’nin resident DJ’lerinden biri olarak tanınıyor.

‘Carpo’, ‘Fides’ ve ‘Fizzy Pop’ adını verdiği müzik çalışmaları ile Afro, organik ve melodik house türlerinde eklektik bir bakış açısı ortaya koyan sanatçının Boiler Room Miami’de önceki yıl çaldığı seti “indie-dance ve dark disco'nun füzyonu” olarak değerlendirilmişti.

Henüz birkaç gün önce EXIT Festival sahnesinde performans sergileme ayrıcalığı yaşayan sanatçı, yeni parçasını binlerce müzikseverin önündeki seti sırasında test etmenin heyecanını yaşamıştı.

Playa Tropical'e ilk kez gidecek müzik tutukunları için adres, Şehit Mehmet Mahallesi, Pamukova Mevkii Kume Evleri No: 922/3 Çeşme. Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgiye ise (0232) 722 22 98 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...