Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Urban Fundraising Festival’in son etabı 16 Temmuz’da Kafes x Milo’da gerçekleşiyor

Fideles, Brina Knauss, Gheist, Rebūke, Alan Cutt ve Phallen, Pazar günü bağış etkinliğinde sahne alıyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: CEM GÜLTEPE
  • 14 Temmuz 2023
Urban Fundraising Festival’in son etabı 16 Temmuz’da Kafes x Milo’da gerçekleşiyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

FG 93.8 organizasyonuyla gelirini Türk Eğitim Vakfı’nın “Geleceği İnşa Et” fonu üzerinden deprem bölgesi Adıyaman’da yapılacak okul projesine bağışlamaya hazırlanan Urban Fundraising Festival, son etabını 16 Temmuz Pazar Kafes x Milo’da gerçekleştiriyor.

Sezonun en uzun soluklu etkinlik serisi olan projenin ilk ateşi, BeeGee’nin 20 Mayıs’taki görsel-işitsel şovu ile yakılmış, 18 Haziran'da Miss Monique’le harlanmış, 28 Haziran’da 24 metrelik devasa bir ekranda Mathame’in muhteşem görsel ve işitsel performansı ile katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatmıştı. Urban Fundraising Festival hiç hız kesmeden 16 Temmuz'da, elektronik müzik sahnesinin öne çıkan isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

Eşsiz parça seçimleri ve heyecan verici performanslarıyla son zamanların en başarılı DJ ve prodüktörlerinin sahnedeki yerini alacağı bu etkinlikte, Fideles, Brina Knauss, Gheist, Rebūke, Alan Cutt ve Phallen performans sergileyecek.

Kafes x Milo’daki bu anlamlı buluşmaya tanıklık etmek istiyorsanız Bugece, Biletix veya FGTickets'tan biletlerinizi alarak siz de TEV’in “Geleceği İnşa Et” projesine destek olabilirsiniz.

FUTURE GENERATION 93.8 PRESENTS: URBAN FUNDRAISING FESTIVAL | KAFES X MILO, 16 TEMMUZ 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...