Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Les Dunes Electronique festivali Luke Skywalker'ın anavatanına geri dönüyor

Luciano, Apollonia, Audiofly, Nicolas Lutz ve daha fazlası festival coşkusu için Tunus'ta çalacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SHUTTERSTOCK
  • 4 Ekim 2019
Les Dunes Electronique festivali Luke Skywalker'ın anavatanına geri dönüyor

Les Dunes Electronique festivali, 16-17 Kasım'da Tunus'un Nefta vahasındaki Ong Jmel Çölü'nün eşsiz manzarasına üçüncü organizasyonuyla geri dönüyor. Festival, Star Wars filmi karakterlerinden Luke Skywalker'ın yaşadığı yer "Mos Espa" bölgesinin bulunduğu yerde gerçekleşecek olmasıyla şimdiden heyecan yaratmış durumda.

Çok disiplinli programıyla ziyaretçilerine 30 saatlik kesintisiz müzik keyfi sunacak olan Les Dunes Electronique'nin heyecan yaratan sahne listesinde Luciano, Apollonia, Audiofly, b2b setleriyle Daox ve MAOU, MoodKaze, Nicolas Lutz, SIS ve 6 Haziran'da Mixmag Türkiye'nin Çeşme'deki etkinliği Summer Gatherings'te performans sergileyen SAMA' gibi isimler öne çıkıyor.

Festivalin açıklanan ilk etap sahne programında Türkiye'den sanatçılar da yer alıyor. Barış K ve Türk asıllı İsviçreli DJ/prodüktör Mehmet Aslan en yeni seçkilerini "Mos Espa"da yankılandıracak.

Tunus Kültür Bakanlığının ve Tuzer kenti valiliğinin destekleriyle 16-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin biletlerine buradan erişebilirsiniz.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...