Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Magic Break 14. yılında festival tutkusunu ilk kez sonbahara taşıyor

Magic Break, 26-29 Ekim’de elektronik müziğin pek çok türünden unutulmayacak performanslara Antalya’da ev sahipliği yapacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Ekim 2019
Magic Break 14. yılında festival tutkusunu ilk kez sonbahara taşıyor

Türkiye'den ve çeşitli ülkelerden binlerce kişinin baharı hep birlikte müzik ve dansla karşıladığı bir buluşma noktası olan ve bu yıl 14. yılını kutlayan ödüllü festival Magic Break, heyecanla beklenen Creepville programını duyurdu.

Son olarak 20-23 Nisan tarihleri arasında "A New Planet" mottosuyla müzikseverleri müzik ve eğlence dolu bir yaz mevsimine hazırlayan, Antalya'ya çeşitli müzik performansları, workshop aktiviteleri ve lezzetli yeme içme alternatifleri ile bir kültür merkezi hüviyeti kazandıran Magic Break, bu kez ilk defa yaz mevsimini karşılamanın yanı sıra uğurlamak için, üstelik Nisan ayı ortalamasının üzerinde bir hava ve su sıcaklığında, elektronik müzik dünyasının uluslararası ve yerli sahnesinden değerli DJ ve prodüktörleri ağırlıyor olacak.

Global techno sahnesinin kısa zamanda etki yaratan İtalyan figürü Sam Paganini, yetiştikleri kentin havasını müziklerine nakşeden, Solardo projeleriyle tanıdığımız Manchesterlı prodüktörler Mark Richards & James Eliot, enerjik tarzlarıyla büyük prodüksiyonlu sahnelerin en çok aranan ikililerinden Sunnery James & Ryan Marciano ve doğaçlama canlı şovlarıyla müzikal yolculuklarına başladıkları Temmuz 2016'dan bu yana sadık bir hayran kitlesi edinmeyi başaran, Carlo B. ve Giovanni C.'den oluşan acid techno ikilisi 999999999, festivalin headliner dörtlüsü olarak öne çıkıyor.

2015'teki unutulmaz "Oxygen" parçalarıyla hafızalara kazınan Hollandalı ikili Bass Modulators, tükenme noktasına varacak denli üretkenliğiyle bilinen Bjarki, 30 Eylül'de Tel Aviv'deki BPM Festival performanslarıyla göz dolduran Gioli & Assia, geçen ay çıkardığı "RISE RADAR 01" isimli derleme kısaçaları ile beğeni toplayan afro-house sanatçısı Hyenah, İspanyol plak şirketi ELEVATE'in kurucuları Pig&Dan, 14 Ekim'de Drumcode Records'tan çıkaracağı "Rattle" teklisinin heyecanını üzerinde taşıyan İrlandalı Rebüke, 2016'daki "SsSsSsSs" teklileriyle hatırladığımız İsveçli ikili SHXCXCHCXS ve Ağustos'ta Polonya'nın önde gelen festivallerinden Garbicz'deki canlı setiyle dikkatleri üzerine toplayan Trippin Jaguar da Magic Break Creepville'in sahne listesinde dikkat çeken isimler arasında.

Festivalde müzik ziyafeti sunacak yerli sanatçılar arasında ise Ferhat Albayrak, Mabbas, Ugur Project, Alan Cutt, Sezer Uysal, BeeGee, Arem & Arman, Ege Sağlam ve MWM'in de aralarında olduğu çok sayıda isim ilgi çekiyor.

1 milyon metrekareye yayılan alanında Akdeniz doğasını müzik tutkunlarına hissettirecek Magic Break Creepville, ultra her şey dahil odalar, lüks villalar ve Türkiye’de bir ilk olarak yine ultra her şey dahil hizmet verecek olan kamp konaklaması seçenekleriyle 26-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya Lykia World Hotel'de düzenlenecek.

Festival biletlerine magicbreaktr.com, biletino ve bugece.co'dan erişebilirsiniz.

MAGICBREAKTR.COM BILETINO BUGECE.CO

Magic Break'in 20-23 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen, "A New Planet" konseptli organizasyonunun aftermovie videosunu izleyin!

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...